април 5, 2024

Прославете 30 години иновации со Дуна на нашиот графити контест!

Кога, каде? Придружете ни се на триесетиот роденден на Дуна каде што ќе го прославиме спојот помеѓу уметноста и технологијата! Графити контестот е закажан за 7ми […]
февруари 20, 2024

Евиденција на работно време

Едноставна контрола и преглед на работното време – само со еден скен!
декември 11, 2023

4 КАНЦЕЛАРИСКИ ХЕРОИ, НЕОПХОДНИ ЗА СОВРЕМЕН РАЗВОЈ И НАПРЕДОК ВО ВАШИОТ БИЗНИС

Во денешната дигитална ера, поседувањето соодветни ИТ уреди може да ја направи сета разлика во успехот и растот на вашиот бизнис. Уредите за информатичка технологија (ИТ) […]
ноември 20, 2023

Со Дуна и Ricoh печатете еколошки одговорно, намалувајќи ги трошоците!

Контактирајте не и добијте Ricoh сертификат за контролирани јаглеродни емисии, кој е неопходен за прилагодување кон идните текови!
октомври 24, 2023

Поедноставете ја продажбата, засилете го успехот сo POS софтверот VECTOR!

Подобрете ја продуктивноста и профитабилноста во секојдневното работење со Vector, кој голем број задоволни клиенти веќе го оценија како најдобар POS софтвер во класата. Контактирајте не’ […]
септември 14, 2023

Дуна – партнер на Ricoh – лидер во светската трансформација на печатењето за 2023 година!

Трансформирајте го и зајакнете го начинот на работење со помош на ДУНА! Контактирајте не’, закажете состанок и уверете се зошто толку фирми ја одбираат токму ДУНА […]
јуни 7, 2023

Vector – Пробајте пред да купите!

Уверете се сами зошто Vector е најдоброто софтверско решение!
јуни 1, 2023

Дуна ова лето ви го нуди најдоброто решение за уредување на вашата паметна канцеларија

мај 26, 2023

Smart Beyond Print

Лесно, едноставно и безбедно подигнете ја Вашата печатарска инфраструктура на cloud.
мај 15, 2023

Ослободете се од грижите и бидете гостин на сопствениот настан!

мај 2, 2023

Пробај и купи Вектор!

Искористи ја акцијата Пробај и Купи Вектор и добиј комплетен софтвер за малопродажба на тест период од 14 дена! Нашето софтверско решение обезбедува низа функции што […]
април 7, 2023

Working Hours – за целосна контрола над Вашето работење!

март 28, 2023

Единствено и комплетно софтверско решение за малопродажба – Vector

декември 9, 2022

БЕСПРЕКОРНИ ХИБРИДНИ СОСТАНОЦИ СО КРИСТАЛНО ЈАСЕН ЗВУК И ЧИСТА СЛИКА

POLY со своето многу годишно искуство го преточи целокупното свое знаење и врвна технологија во продукти кои на корисниците им обезбедуваат сигурност во реализација на своите […]
декември 6, 2022

Ultima Inventory – Софтверско решение за попис

Едноставна контрола и управување со пописи! Поедноставете го и олеснете го вашето работење со софтверскиот пакет ULTIMA Inventory кој ќе ви овозможи брза и едноставна идентификација и броење на основните средства или […]
ноември 29, 2022

MPS- Управување со печатењето за да се задоволи денешната побарувачка и да се забрза растот утре. 

Намалете ги трошоците за печатeње и менаџирање со документи во Вашата компанија до 40%. Заштедете на време во секојдневните процеси кои вашите вработени ги извршуваат.  Услугата на […]
октомври 17, 2022

Working Hours – Едноставна контрола и преглед на работното време!

Working Hours – Сега само со еден клик, без инсталација на специјални уреди, без картички, без дополнителна компјутерска опрема. Мобилна апликација достапна за Android и iOS […]
октомври 10, 2022

Ricoh мултифункционален уред М 320 серија

Практичен уред за канцеларии и продажни објекти којшто истовремено печати, скенира и копира, со минимална димензија за поставување на канцелариско биро. Новите мултифункциски уреди на Ricoh […]
октомври 5, 2022

ДУНА НАСТАНИ

ОСЛОБОДЕТЕ СЕ ОД ГРИЖИТЕ И БИДЕТЕ ГОСТИН НА СОПСТВЕНИОТ НАСТАН! Дуна ја има формулата за успех и секојдневно ја надополнува листата на секогаш задоволни клиенти и […]
септември 29, 2022

KONKA – Интерактивни дисплеи за врвни презентации, менаџерски состаноци, едукација или забава

ДУНА како официјален дистрибутер и застапник за реномиранот производител Konka Group Co., Ltd. Ви нуди повеќе модели на интерактивни табли кои ќе ги олеснат Вашите состаноци, […]
август 29, 2022
решенија за состаноци

Враќање на работа, во канцеларија или од дома

Искористете го месецот на попусти во Poly и обезбедете врвни решенија за состаноци од вашата канцеларија, дома или во движење.  Poly со своето многу годишно искуство […]
август 31, 2023

Managed Print Services

Печатете попаметно, управувајте подобро! Контактирајте не’ на 02 3104 500 или mps@duna.mk и заедно со нашиот стручен тим најдете го вистинското решение за вашиот бизнис!
јуни 1, 2023

Këtë vërë Duna të ofron zgjidhjen më të mirë për të kaluar në “Smart office”

јуни 1, 2023

Овог лета Дуна вам нуди најбоље решење за уређење ваше паметне канцеларије

мај 26, 2023

Smart Beyond Print

Përmirësoni infrastrukturën tuaj të printimit duke e ngritur në cloud!
мај 26, 2023

Smart beyond print

Podignite infrastrukturu za štampanje na cloud!
април 7, 2023

Working hours – za potpunu kontrolu nad vašim radom!

април 7, 2023

Working hours – për një kontroll të plotë mbi punën tuaj!

март 28, 2023

Jedinstveno i kompletno softversko rešenje za maloprodaju – Vector

март 28, 2023

Zgjidhje software-ike unike dhe e kompletuar për shitësit me pakicë – Vector

март 13, 2023

DUNA Print-as-a-service

Gjeni zgjidhjen më të mirë për nevoja tuaja!
март 6, 2023

DUNA Print-as-a-service

Pronađite pravo rešenje za svoje potrebe!
февруари 22, 2023

ДУНА Print-as-a-service

Најдете го вистинското решение за вашите бизнис потреби! Контактирајте го ДУНА тимот за повеќе информации!
јануари 9, 2023

Мултимедијални уреди за состаноци, едукација и развој

Едноставно поврзување, лесни за употреба, за заштеда на енергија и животна средина! Започнете ја дигиталната трансформација со KONKA и POLY Решение кое ќе им овозможи на […]
декември 14, 2022

НЕВЕРОЈАТНА ЕДНОСТАВНОСТ СО ОДЛИЧНИ ПЕРФОРМАНСИ – ВИДЕО БАРОВИ POLY STUDIO X30 И X50

POLY со своето многу годишно искуство го преточи целокупното свое знаење и врвна технологија во продукти кои на корисниците им обезбедуваат сигурност во реализација на своите […]
октомври 24, 2023

Поедноставете ја продажбата, засилете го успехот сo POS софтверот VECTOR!

Подобрете ја продуктивноста и профитабилноста во секојдневното работење со Vector, кој голем број задоволни клиенти веќе го оценија како најдобар POS софтвер во класата. Контактирајте не’ […]
март 28, 2023

Единствено и комплетно софтверско решение за малопродажба – Vector

декември 6, 2022

Ultima Inventory – Софтверско решение за попис

Едноставна контрола и управување со пописи! Поедноставете го и олеснете го вашето работење со софтверскиот пакет ULTIMA Inventory кој ќе ви овозможи брза и едноставна идентификација и броење на основните средства или […]
ноември 29, 2022

MPS- Управување со печатењето за да се задоволи денешната побарувачка и да се забрза растот утре. 

Намалете ги трошоците за печатeње и менаџирање со документи во Вашата компанија до 40%. Заштедете на време во секојдневните процеси кои вашите вработени ги извршуваат.  Услугата на […]
октомври 17, 2022

Working Hours – Едноставна контрола и преглед на работното време!

Working Hours – Сега само со еден клик, без инсталација на специјални уреди, без картички, без дополнителна компјутерска опрема. Мобилна апликација достапна за Android и iOS […]
септември 29, 2022

KONKA – Интерактивни дисплеи за врвни презентации, менаџерски состаноци, едукација или забава

ДУНА како официјален дистрибутер и застапник за реномиранот производител Konka Group Co., Ltd. Ви нуди повеќе модели на интерактивни табли кои ќе ги олеснат Вашите состаноци, […]
август 29, 2022
решенија за состаноци

Враќање на работа, во канцеларија или од дома

Искористете го месецот на попусти во Poly и обезбедете врвни решенија за состаноци од вашата канцеларија, дома или во движење.  Poly со своето многу годишно искуство […]
мај 27, 2022
конференциски систем 11

Нов конференциски систем за говорење и гласање во Пленарна сала на Собранието на Република Северна Македонија

ДУНА во Декември 2021 успешно го испорача, инсталира и пушти во функција новиот систем за говорење и гласање во Пленарната сала на Собранието на Република Северна […]
март 11, 2022
Poly Studio

Со Poly Studio – Превземете го секој состанок со доверба

Преземете го секој состанок со доверба. Poly Studio P серијата е прекрасно дизајнирана со врвна оптика, сензори и напредна аудио технологија. Осигурете се дека сте гледани […]
март 2, 2022
Дигитализација

Дигитализација на документација

Предизвик или обврска? Дигитализацијата и управувањето со електронски и физички документи е неопходен бизнис процес без оглед на големината и делокругот во кој се применува. Технологијата […]
февруари 9, 2022

VECTOR – повеќе од софтвер за продажба на мало и големо

VECTOR е новата софтверска платформа на Дуна, која се надгради на успешниот софтвер за малопродажба Spinaker. Благодарение на нашите клиенти од кои научивме најмногу, тимот за […]
ноември 21, 2021
Duna.mk

Ultima Records Management во Balfin Group: 30.000 архивирани документи, 22 бизниси, 50 корисници

Балфин Груп се едни од најголемите групации во Албанија и Балканот, и го избраа Ultima Records Management како преферирано решение за дигитализација и менаџмент на документи. […]
ноември 6, 2021
Duna.mk

Како нашите успешни клиенти го имплементираат VEKTOR

Предраг Тасиќ, сопственик на La Noi сподели за нивното искуство со VEKTOR и како користењето на VEKTOR го има олеснето секојдневното работење. „La Noi ја започнавме […]
октомври 23, 2021
Duna.mk

Посебна понуда за последното тромесечие

Ricoh MP 301SPF и Ultima Records Management: Како што се развива вашето дигитално работно место, потребна ви е врвна технологија за да останете продуктивни, да ја […]
октомври 4, 2021
Duna.mk

Апликација за мобилно В2В и В2С работење во Еуро Табак

Миграција од UDM Windows mobile на UDM CRM Android –апликација за мобилно В2В и В2С работење во Еуро Табак Еуро Табак во изминатите години за својата […]
септември 13, 2021
Duna.mk

Време е за електронски фактури

Унапредете го вашето работење, зголемета ја ефикасноста и намалете ги трошоците со платформата Електронска Фактура – електронско потпишување и автоматско испраќање на вашите фактури без поврзување […]
август 28, 2021
Duna.mk

Ultima Inventory

Интуитивен софтвер за лесен попис на артикли или основни средства. Без разлика дали имате продавници и магацини, на една или повеќе локации, или сакате да направите […]
јули 12, 2021
Duna.mk

ULTIMA Модул за откуп на млеко

ДУНА разви решение за управување со процеси при откуп на млеко од кооперанти за потребите на СентисАГ. Во изминатиот период, оваа евиденција се вршеше рачно. По […]
Buy now
Добијте најповолна понуда
Добијте најповолна понуда
Побарај сервис
Побарај сервис