Со Poly Studio – Превземете го секој состанок со доверба

Poly Studio
Сподели

Преземете го секој состанок со доверба. Poly Studio P серијата е прекрасно дизајнирана со врвна оптика, сензори и напредна аудио технологија. Осигурете се дека сте гледани и слушани со неверојатна јасност за да ги “здробите“со секој разговор соговорниците.

Персонална веб камера

Изгледајте толку добро што ќе воодушевите со секоја средба со веб-камерата Poly Studio P5, создадена за оние кои се сериозни за квалитетно видео.

Фино подесената Poly оптика прави чуда за вашата професионална слика, без разлика каде и да работите, со брилијантни бои и неверојатна јасност. Солидниот дизајн ја прави оваа веб-камера совршена за професионалци од сите видови.

Персонален видео/аудио лента (“бар“)

Звучете добро и изгледајте уште подобро со видео-лентата (“бар“) Poly Studio P15 – сето тоа од еден елегантен уред.

Со испорака на врвно аудио и видео, лесно и брзо е да го достигнете исклучителното искуството на вашето видео повикување, без разлика каде и да работите, од дома или во канцеларија

Монитор со вградени високо квалитетни камера и микрофони

Корисниците кои сакаат едноставност на еден интегриран уред, им го претставуваме екранот за личен состанок Poly Studio P21.

Овозможува комплетно искуство со видео конференција со единствена USB-врска со вашиот компјутер или Mac за да може да се користи со која било апликација за видео. Едноставно прекрасно.

Poly Studio P5 – кит пакување

Комплетите Poly имаат сè што ви треба за професионално видео конференциско искуство дома или каде и да работите. Секој комплет вклучува веб-камера и слушалки или личен звучник, сè во еден пакет што е лесен за поставување. Бум!

Buy now
Добијте најповолна понуда
Добијте најповолна понуда
Побарај сервис
Побарај сервис