The biggest WordPress theme ever

240+

pre-built websites


200+

shortcodes


50k

happy clients


11

Header styles


One of our portfolio styles

Example of blog style

април 5, 2024

Прославете 30 години иновации со Дуна на нашиот графити контест!

Кога, каде? Придружете ни се на триесетиот роденден на Дуна каде што ќе го прославиме спојот помеѓу уметноста и технологијата! Графити контестот е закажан за 7ми […]
февруари 20, 2024

Евиденција на работно време

Едноставна контрола и преглед на работното време – само со еден скен!
декември 11, 2023

4 КАНЦЕЛАРИСКИ ХЕРОИ, НЕОПХОДНИ ЗА СОВРЕМЕН РАЗВОЈ И НАПРЕДОК ВО ВАШИОТ БИЗНИС

Во денешната дигитална ера, поседувањето соодветни ИТ уреди може да ја направи сета разлика во успехот и растот на вашиот бизнис. Уредите за информатичка технологија (ИТ) […]
ноември 20, 2023

Со Дуна и Ricoh печатете еколошки одговорно, намалувајќи ги трошоците!

Контактирајте не и добијте Ricoh сертификат за контролирани јаглеродни емисии, кој е неопходен за прилагодување кон идните текови!
октомври 24, 2023

Поедноставете ја продажбата, засилете го успехот сo POS софтверот VECTOR!

Подобрете ја продуктивноста и профитабилноста во секојдневното работење со Vector, кој голем број задоволни клиенти веќе го оценија како најдобар POS софтвер во класата. Контактирајте не’ […]
септември 14, 2023

Дуна – партнер на Ricoh – лидер во светската трансформација на печатењето за 2023 година!

Трансформирајте го и зајакнете го начинот на работење со помош на ДУНА! Контактирајте не’, закажете состанок и уверете се зошто толку фирми ја одбираат токму ДУНА […]
јуни 7, 2023

Vector – Пробајте пред да купите!

Уверете се сами зошто Vector е најдоброто софтверско решение!
јуни 1, 2023

Дуна ова лето ви го нуди најдоброто решение за уредување на вашата паметна канцеларија

мај 26, 2023

Smart Beyond Print

Лесно, едноставно и безбедно подигнете ја Вашата печатарска инфраструктура на cloud.
мај 15, 2023

Ослободете се од грижите и бидете гостин на сопствениот настан!

мај 2, 2023

Пробај и купи Вектор!

Искористи ја акцијата Пробај и Купи Вектор и добиј комплетен софтвер за малопродажба на тест период од 14 дена! Нашето софтверско решение обезбедува низа функции што […]
април 7, 2023

Working Hours – за целосна контрола над Вашето работење!

март 28, 2023

Единствено и комплетно софтверско решение за малопродажба – Vector

декември 9, 2022

БЕСПРЕКОРНИ ХИБРИДНИ СОСТАНОЦИ СО КРИСТАЛНО ЈАСЕН ЗВУК И ЧИСТА СЛИКА

POLY со своето многу годишно искуство го преточи целокупното свое знаење и врвна технологија во продукти кои на корисниците им обезбедуваат сигурност во реализација на своите […]
декември 6, 2022

Ultima Inventory – Софтверско решение за попис

Едноставна контрола и управување со пописи! Поедноставете го и олеснете го вашето работење со софтверскиот пакет ULTIMA Inventory кој ќе ви овозможи брза и едноставна идентификација и броење на основните средства или […]
ноември 29, 2022

MPS- Управување со печатењето за да се задоволи денешната побарувачка и да се забрза растот утре. 

Намалете ги трошоците за печатeње и менаџирање со документи во Вашата компанија до 40%. Заштедете на време во секојдневните процеси кои вашите вработени ги извршуваат.  Услугата на […]
октомври 17, 2022

Working Hours – Едноставна контрола и преглед на работното време!

Working Hours – Сега само со еден клик, без инсталација на специјални уреди, без картички, без дополнителна компјутерска опрема. Мобилна апликација достапна за Android и iOS […]
октомври 10, 2022

Ricoh мултифункционален уред М 320 серија

Практичен уред за канцеларии и продажни објекти којшто истовремено печати, скенира и копира, со минимална димензија за поставување на канцелариско биро. Новите мултифункциски уреди на Ricoh […]
октомври 5, 2022

ДУНА НАСТАНИ

ОСЛОБОДЕТЕ СЕ ОД ГРИЖИТЕ И БИДЕТЕ ГОСТИН НА СОПСТВЕНИОТ НАСТАН! Дуна ја има формулата за успех и секојдневно ја надополнува листата на секогаш задоволни клиенти и […]
септември 29, 2022

KONKA – Интерактивни дисплеи за врвни презентации, менаџерски состаноци, едукација или забава

ДУНА како официјален дистрибутер и застапник за реномиранот производител Konka Group Co., Ltd. Ви нуди повеќе модели на интерактивни табли кои ќе ги олеснат Вашите состаноци, […]
август 29, 2022
решенија за состаноци

Враќање на работа, во канцеларија или од дома

Искористете го месецот на попусти во Poly и обезбедете врвни решенија за состаноци од вашата канцеларија, дома или во движење.  Poly со своето многу годишно искуство […]

Interested in BeTheme? Don’t wait and buy now!

Buy now
Добијте најповолна понуда
Добијте најповолна понуда
Побарај сервис
Побарај сервис