Duna Events за конференции

Duna.mk

duna mk

Сподели

Дуна е водечка фирма во областа на конференциски системи, решенија за толкување јазици и сродни услуги за конференции ширум Македонија. Со докажана експертиза на конгреси и конференции од висок профил, како на пример Топ 100, Самит 100 и Американска Амбасада.

 

Ние соработуваме со нашите клиенти за да им понудиме целокупна поддршка, вклучувајки планирање, понуди, поставки, техничка поддршка на лице место за време на конференцијата.

 
 

Тимот за изнајмување на конференциска опрема е енергичен и ентузијастички тим, со долгогодишно искуство во индустријата.

 
Buy now
Добијте најповолна понуда
Добијте најповолна понуда
Побарај сервис
Побарај сервис