Duna x Info Technology Supply ltd

Duna.mk

duna mk

Сподели

Дуна во периодот 08 – 10.11.2021 година беше домаќин на Ервин Ајазај, претставник на Info Technology Supply ltd., за да ја прошири соработката во областа на оптимизација на печатењето, безбедноста на информациите и дигитализација на документи на пазарите во Македонија, Србија и Албанија.

Во текот двата дена, вработените во Дуна поминаа низ обука и техничка сертификација за решенијата PaperCut, DocSlide, Umango и Princity.

Сметаме дека секогаш е неопходно да се инвестира во нови технологии за развој на бизнисот и дека на тој начин правиме чекор кон значително подигнување на нивото на квалитетот на услугите кон сите свои клиенти.

Buy now
Добијте најповолна понуда
Добијте најповолна понуда
Побарај сервис
Побарај сервис