Пробај и купи Вектор!

Сподели

Искористи ја акцијата Пробај и Купи Вектор и

добиј комплетен софтвер за малопродажба на

тест период од 14 дена!

Нашето софтверско решение обезбедува низа функции што ви овозможуваат едноставно и брзо управување со продажба, залихи и податоци за клиенти и што е најважно од се, Вектор е создаден за да Вам ви помогне во работењето.

Бидејќи сепак е подобро сами да се уверите во едноставноста на Вектор, во следните два месеци до 30 Јуни, во склоп на кампањата Пробај и Купи, имате можност да го добиете бесплатно на користење комплетниот и функционален софтвер за малопродажба.

Доколку сте задоволни, а сигурни сме дека ќе бидете, овој софтвер ќе го добиете бесплатно во текот на овие два месеца. Наместо да платите 300 евра лиценца за користење, во овие два месеца, комплетниот и функционален софтвер го добивате бесплатно.

Сe’ што треба да направите е да ги оставите вашите податоци (телефонски број и е-маил адреса), по што нашите технички лица ќе ве контактираат.

Buy now
Добијте најповолна понуда
Добијте најповолна понуда
Побарај сервис
Побарај сервис