НЕВЕРОЈАТНА ЕДНОСТАВНОСТ СО ОДЛИЧНИ ПЕРФОРМАНСИ – ВИДЕО БАРОВИ POLY STUDIO X30 И X50

Сподели

POLY со своето многу годишно искуство го преточи целокупното свое знаење и врвна технологија во продукти кои на корисниците им обезбедуваат сигурност во реализација на своите состаноци, професионална презентација преку испорака на кристално јасен звук и врвна слика.

Целосно едноставно – не е потребен компјутер.
Компактниот дизајн го олеснува поставувањето.
Споделете ја содржината лесно, и жично и безжично. 

ТВОЈОТ БИЛЕТ ДО СОВРШЕНА СОБА ЗА СОСТАНОЦИ
Направете ја секоја соба – соба за состаноци.
Искусете искуство за квалитет на сала за состаноци со Poly Studio , вашиот неверојатно едноставен ‘’се во едно’’ видео бар. Поддршката за водечки услуги кои се закачуваат на cloud без компјутер. Гласовите се гласни и јасни, додека безжичното споделување им овозможува на корисниците да соработуваат од нивните уреди без кабли и додатоци. 

ПОСТАВУВАЊЕ БЕЗ ДРАМА
Претворете ги обичните соби во сали за состаноци во еден момент. Нема потреба од компјутер додатно, cloud услугите се вградени. Компактниот, лесен дизајн се вклопува или над или под екранот во соби за состаноци. Не преувеличуваме, туку ова се факти. 

НАЈКВАЛИТЕТНИ ПЕРФОРМАНСИ
Дајте му на секој учесник на состанокот глас.
Бидете поповрзани со останатите учесници кои се на повикот благодарение на кадарот на камерата со кино квалитет. Лесно споделувајте содршини, жично и безжично. 

СОСТАНОЦИ НА ТВОЈ НАЧИН
Твојот избор за водење на видео платформите.
Poly Studio содржи вклучена поддршка за Video-as-a-Service (VaaS) платформите, вклучувајќи ги Zoom и Microsoft Teams, без потреба од компјутер. 

POLY STYDIO X30 – ‘’СЕ ВО ЕДНО’’ ВИДЕО БАР ЗА МАЛИ СОБИ ДО 6 УЧЕСНИЦИ

POLY STYDIO X30 – ‘’СЕ ВО ЕДНО’’ ВИДЕО БАР ЗА СРЕДНИ СОБИ 

Buy now
Добијте најповолна понуда
Добијте најповолна понуда
Побарај сервис
Побарај сервис