ДУНА НАСТАНИ

Сподели

ОСЛОБОДЕТЕ СЕ ОД ГРИЖИТЕ И БИДЕТЕ ГОСТИН НА СОПСТВЕНИОТ НАСТАН!

Дуна ја има формулата за успех и секојдневно ја надополнува листата на секогаш задоволни клиенти и врвно сработени настани, без оглед дали станува збор за класични или хибридни.

Планирањето и менаџирањето на настаните, за нас претставува усовршена уметност која Вам ќе Ви донесе чувство на задоволство и спомени за кои долго ќе се зборува.
Целта ни е да го елиминираме стресот и на Вас да остане само задоволството од успешно организираниот настан.

Ви треба организација на настан?
Се што Вие ќе замислите, ние го остваруваме. Наша специјалност се: хибридни, настани во затворен и отворен простор.

НАСТАНИ ВО ЗАТВОРЕН ПРОСТОР
Конференциска опрема за симултан превод, ЛЕД екран, телевизор, платно и проектор.

ЛЕД ЕКРАН
Решение за креирање визуелен ефект на настанот. Со широкиот спектар на употреба и прилагодлива големина, Видео ѕидот е погоден за секоја Ваша потреба.

Настани лед екран

КОНФЕРЕНЦИСКА ОПРЕМА ЗА СИМУЛТАН ПРЕВОД
(кабини во согласност со ISO стандард, приемници со слушалки, озвучување, микрофони)

НАСТАНИ НА ОТВОРЕН ПРОСТОР
Аудио опрема за озвучување,опрема за осветлување, ЛЕД екран, бина,снимање на настан,шатори

ШАТОРИ ( Tentnology )
Шаторите Tentnology се вбројуваат меѓу најфункционалните и најфлексибилни структури за настани на отворено. Дизајнирани за екстремни временски услови и произведени во согласност со стандардите  ISO 9001, што е гаранција за беспрекорен квалитет. Со разновидност на форми и големини, шаторите Matrix Marquee овозможуваат да го оформите сопствениот простор за да одговара целосно на Вашите потреби.

Настани шатори

БИНА, ОЗВУЧУВАЊЕ, ОСВЕТЛУВАЊЕ
(дел од опрема потребна за организација на настан на отворено)

ХИБРИДНИ НАСТАНИ
Дигитална платформа, видео стрим, камера, снимање и пост продукција

Сигурно ќе се запрашате, зошто токму ние?

Дуна 30 години  цврсто  стои на врвот и реди успеси зад себе со секој нареден настан. Нашиот тим составен од креативците ( кои го осмислуваат концептот ) и техничкиот тим ( кој го спроведува настанот ) цели кон тоа да имате неповторливо искуство, постигнато преку градење на цврсти врски со сите наши клиенти и соработници,искуство и доверба.


Секој настан кој го менаџираме е посебен за нас, како што е и за Вас. Со врвно знаење во својата област, Дуна се грижи да секој настан, без разлика на големината, биде огромен успех.

ЈАВИ СЕ ВО ДУНА НА 070305150 ЗА ТВОЈОТ СЛЕДЕН НАСТАН, ДА ГО ОСМИСЛИМЕ, ПОДГОТВИМЕ И РЕАЛИЗИРАМЕ ЗАЕДНО!

Buy now
Добијте најповолна понуда
Добијте најповолна понуда
Побарај сервис
Побарај сервис