Пакет понуда за малопродажба

Сподели

Со оваа одлична понуда добивате мобилна фискална каса со bluetooth, комплетно софтвер решение за малопродажба и пакет ролни хартија.

Со ова се осигурувате дека вашата малопродажба е целосно организирана, прегледна и профитабилна. Овозможете си целосна ажурност и оптимизирани процеси.

Buy now
Добијте најповолна понуда
Добијте најповолна понуда
Побарај сервис
Побарај сервис