Како до најлесно работење во малопродажба?

Duna.mk

duna mk

Сподели

Имајте прегледност и контрола врз вашето печатење и заштедите до 35% од досегашните трошоци. Непосредно зголеменете ја еколошката одржливост, како и безбедноста на Вашите документи.

Добијте целосна понуда за се што ви е потребно:

  • Фискален уред

  • Софтвер Spinaker

  • Фиока за пари

  • Бар код скенер

  • Фискална хартија

Buy now
Добијте најповолна понуда
Добијте најповолна понуда
Побарај сервис
Побарај сервис