Време е за електронски фактури

Duna.mk

duna mk

Сподели

Унапредете го вашето работење, зголемета ја ефикасноста и намалете ги трошоците со платформата Електронска Фактура – електронско потпишување и автоматско испраќање на вашите фактури без поврзување или измени во вашиот постоечки систем на работење и софтвер.

Стариот класичен начин на испраќање на печатени фактури трае повеќе денови и често пати фактурата не стигнува до крајниот корисник. Новата платформа “Електронска Фактура“ ви обезбедува со еден клик:

  • Потпишување на фактурите со ваш серификат за електронски потпис
  • Испраќање на фактурите до краjните корисници – прикачен документ (attach) во меил порака
  • Автоматско генерирање и испраќање на извештај за испратени меил пораки со листа и линкови до документите

Како до заштеда од 85% и повеќе?

  1. Класичниот начин на печатење и ставање во плик чини 4 до 5 денари

  2. За да го испратите ви се потребни поштенски услуги од 25 денари

  3. Се заедно ќе ве чини 29 ~ 30 денари и неколку денови организација и работа.

  4. Нашата услуга ќе ве чини само 5 денари од документ со што веднаш заштедувате 85%! Дополлнително, го кратите времето на испорака на фактура, наплата и можете да се фокусирате на унапредување на вашиот бизнис и исопорака на услуги и добра.

Buy now
Добијте најповолна понуда
Добијте најповолна понуда
Побарај сервис
Побарај сервис