Не пропуштајте, Дуна СУПЕР ПРОМОЦИЈА!

vector
Сподели

Сакате да имате перфектна прегледност при работата со помош на софтвер?
Ви треба помош како до максимум продуктивност и профитабилност?

Vector е решение на секое ваше прашање. Наменет за СИТЕ дејности. Без разлика дали имате маркет, сте нотар, адвокат или пак имате ординација, Vector ќе го направи Вашиот бизнис лесен, профитабилен и стабилен.

Добијте информации за секој процес, секој детал на Вашето работење каде и да сте, во секое време, секаде, со помош на клауд решението кое влегува во цената.

Само оваа недела, за само 4980 денари годишна претплата, без дополнителни предвремени плаќања, без скриени трошоци, добијте ја НАЈДОБРАТА можна бизнис поддршка во името на Vector.

Но и тоа не е се. Доколку ја искористите оваа супер промоција оваа недела, Ви следува до 30% попуст на сите фискални ДУНА производи.

Почеток на пролетта, почеток на нова Vector поддршка, почеток на ваш нов бизнис успех.

Buy now
Добијте најповолна понуда
Добијте најповолна понуда
Побарај сервис
Побарај сервис
Побарајте презентација!
Добијте најповолна понуда