Фискална каса Маестрал

МАЕСТРАЛ е најевтина фиксна фискална КАСА и ПРИНТЕР на пазарот, која е погодна за малопродажни места кои работат директно од касата или ја користат со компјутер и софтверска апликација.Технички спецификации:

Технички спецификации:

 • Број на артикли: 30000
 • Назив на артикл: 24 карактер
 • Тастатура: 33 копчиња
 • Брзина на печатење: 72 mm во секунди
 • Оддели: 50
 • Касиери: 20
 • Поврзување: RS232 (вага, баркод читач, фиока за пари)
 • Батерија: 6V 1800 mAh
 • Напојување: DC 7.5V / 3.3A
 • Хартија: 57 mm
 • Гаранција на апарат: 1 година
*Оваа цена важи за акцијата СТАРО ЗА НОВО, повеќе информации на contact@duna.mk; servis@duna.mk

Цена: 13,000.00 ден. + ДДВ 

Фискална каса Северец

СЕВЕРЕЦ е најевтина фиксна фискална КАСА и ПРИНТЕР на пазарот, која е погодна за малопродажни места кои работат директно од касата или ја користат со компјутер и софтверска апликација.

Технички спецификации:

 • Број на артикли: 30000
 • Назив на артикл: 24 карактер
 • Тастатура: 33 копчиња
 • Брзина на печатење: 72 mm во секунда
 • Оддели: 50
 • Касиери: 20
 • Поврзување: RS232 (вага, баркод читач, фиока за пари)
 • Батерија: 6V 1800 mAh
 • Напојување: DC 7.5V / 3.3A
 • Хартија: 57 mm
 • Гаранција на апарат: 1 година

Цена: 12.500,00  ден. +18% ДДВ

*Оваа цена важи за акцијата СТАРО ЗА НОВО, повеќе информации на contact@duna.mk; servis@duna.mk

Фискална каса Вардарец

ВАРДАРЕЦ е фиксна фискална каса која може да се користи и како принтер.

Технички спецификации:

 • Број на артикли: до 16000
 • Назив на артикл: до 21 карактер
 • Број на артикли во една сметка: до 200
 • Тастатура: 29 копчиња, 11 бројки и 18 функции
 • Брзина на печатење: 65 mm во секунда
 • Оддели: 30
 • Касиери: 25
 • Поврзување: 3 x RS232 (вага, баркод читач, фиока за пари)
 • Батерија: 7.4V 2000 mAh
 • Напојување: DC 7.5V / 3.3A
 • Хартија: 57 mm
 • Гаранција на апарат: 1 година

Цена17,700.00 ден.

Мобилна фискална каса Развигорец

РАЗВИГОРЕЦ е погоден за  компании кои ќе користат мобилна фискална каса или мобилен фискален принтер со можност за bluetooth комуникација.

Технички спецификации:

 • Број на артикли: до 16000
 • Назив на артикл: до 21 карактер
 • Тастатура: 34 копчиња
 • Брзина на печатење: 65 mm во секунда
 • Оддели: 30
 • Касиери: 25
 • Поврзување: 3 x RS232 (вага, баркод читач, фиока за пари)
 • Батерија: 7.4V 2000 mAh
 • Напојување: DC 7.5V / 3.3A
 • Хартија: 57 mm
 • Гаранција на апарат: 1 година

Цена: 21,240.00 ден.

Мобилна фискална каса Пелистерец

Пелистереце погоден за  компании кои ќе користат мобилна фискална каса или мобилен фискален принтер со можност за bluetooth комуникација.

Технички спецификации:

 • Број на артикли: до 25000
 • Назив на артикл: до 32 карактер
 • Тастатура: 30 копчиња
 • Брзина на печатење: 72 mm во секунда
 • Касиери: 10
 • Поврзување: USB, RS232 (вага, баркод читач, фиока за пари)
 • Батерија: 9V 2000 mAh
 • Напојување: DC 12/24V / 2A
 • Хартија: 57 mm
 • Гаранција на апарат: 1 година

Цена: 14,300.00 ден.

Работите во малопродажба? Развивме софтвер кој ќе Ви помогне да работите ефикасно и прегледно, спремни за секој момент!

Новиот  Spinaker ви овозможува да заборавите на безбројте шифри и куцкање од каса. Сега можете прегледно од компјутер, со еден клик да добиете фискална сметка за саканиот производ.

Најголема предност на поседувањето на Spinaker е целосната анализа и прегледност на што и како, вработените во вашата продавница продаваат. Имате пристап на податоци за сите метрики за продажба и состојба на артикли во продавниците. Со ова ги имате сите фактори за донесување на одлуки за понатамошно делување.

Spinaker ви овозможува целосна хартиена хигиена. Лесно креирање на сите видови на документи, од документ за нарачка и фактура до контролен попис. Добијте целосен мир пред проверки и инспекции.

Дополнително овозможуваме и можност за Cloud. Со ова можете да видите што се случува и каква е состојбата во продажното место, секогаш и од секаде.

Фиока за чување пари – голема

 • Овозможува безбедно чување на парите.
 •  Погодна при работа со повеќе посебни оддели за банкноти и метални пари.
 • Можност за поврзување со фискална каса и принтер
 • Димензии 41 x 41.5 x 11 цм
 • 8 прегради за монети и 5 за банкноти

Цена: 4.200,00 ден.

Фиока за чување пари – средна

 • Овозможува безбедно чување на парите.
 • Погодна при работа со повеќе посебни оддели за банкноти и метални пари.
 • Можност за поврзување со фискална каса и принтер
 • Димензии 32,5 x 25,4 x 10 цм
 • 8 прегради за монети и 4 за банкноти

ЦЕНА: 3.400,00 ден.

Фиока за чување пари – мала

 • Овозможува безбедно чување на парите.
 • Погодна при работа со повеќе посебни оддели за банкноти и метални пари.
 • Можност за поврзување со фискална каса и принтер
 • Димензии 32,5 x 25,4 x 10 цм
 • 8 прегради за монети и 4 за банкноти

ЦЕНА: 2.900,00 ден.

Баркод Скенер

Unitech Unitech MS836 ( 1D , USB , Stand )

Цена: 4000.00 ден.

Баркод Скенер

Datalogic QW2100

Цена: 7000.00 ден.

Баркод Скенер

Zebra/Motorola LS1203 (1D , usb , stand )

5700.00 ден.

Баркод Скенер

Zebra/Motorola DS9208 (2D, USB)

 14.500.00 ден.

Баркод Скенер

Zebra/Motorola DS7708 (2D,USB)

33.650.00 ден.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.