Blog Post

Wemo Baby

Фамилијарен уред, неверојатно лесен и едноставен за користење.

Преку вашиот iPhone  и вашата домашна Wi-Fi мрежа ве поврзува со она кое Вам ви е скапоцено.

Можете да го слушате вашето бебе каде и да сте со јасен и сигурен дигитален звук.

Промотивна цена: 5.300 ден