Дуна Online Настани

Преместувањето на вашите лични настани и конференции на онлајн платформа во форма на виртуелен настан може да изгледа како неистражена територија.
Со вистинскиот партнер, технологија и подготовка, можете да направите вашите онлајн настани да бидат информативни, интерактивни и забавни за учесниците.
Нашето богато искуство организација на настани го зголемуваме со уште еден продукт согласно барањата на пазарот.Опрема и технички обучени професионалци како комплетно решение за вашите видео конференции, обуки или состаноци.

 • Планирање и советување за организација на настани
 • Комплетна организација на онлајн настан на ZOOM платформа
 • Праќање на меил покани до учесници
 • Изнајмување на опрема потребна технички да се опреми собата во која ќе се одвива настанот
 • Целосно поддржан и раководен од страна на обучен техничар за ZOOM настани
 • До 500 /3000 учесници или следачи на настанонт

 • Симултан превод на 8 јазици истовремено, обезбедување на преведувачи
 • Обучен ко-организатор за поддршка на настанот кој може да администрира прашалници, анкети, гласања
 • Користење на whiteboard за бележење врз презентацијата
 • Праќање на домашни задачи, сертификати и останати документи до учесниците
 • Снимање на настанот и вадење транскрипт од настанот
 • Пост организаицски активности, мејлови за благодарност за учество и слично

 

Дуна Настани

ДУНА е Вашата поддршка во планирање и реализирање на приватни и јавни настани, во затворен простор или под отворено небо. Затоа што квалитетот ни е важен, нудиме опрема од докажани светски бреднови. Предноста на настан организиран од ДУНА е во можноста за избор: конференциска опрема и опрема за симултан превод, аудио опрема и визуелна презентација, осветлување и озвучување, Лед екрани, live streaming, aудио и видео режија. И не само техничка поддршка: можност за наем на деловен простор за корпоративни настани; разновидност од форми и димензии на шатори од брендот Tentnology, логистички услуги, кетеринг. И нека биде динамично и шарено, нека биде незаборавно: светлосни ефекти, машини за чад, вештачки снег, конфети.

 • Изнајмување на опрема за симултан превод- конференцсики системи
 • Изнајмување на опрема за големи настани
 • Изнајмување на Лед екрани
 • Изнајмување на шатори

 • Планирање,советување и организација на настани
 • Преведувачки услуги
 • Конференциски сали
 • Кетеринг услуги
 • Декорации

Брендови

Brahler

САМОТО ИМЕ ПРЕТСТАВУВА НАЧИН КАКО ДА СЕ ИЗВРШИ КВАЛИТЕТОТ, ДОВЕРЛИВОСТ И ИННОВАЦИЈАТА ЗА ТЕХНИЧКИ СИСТЕМИ, КАКО И ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА ЗА КОНФЕРЕНЦИИ И НАСТАНИ

Brähler е специјализирана компанија за опрема за конференции и настани за повеќе од 55 години и претставува глобален лидер во овој сегмент од пазарот со повеќе од 100.000 настани.

Заедно со своите филијали и партнерски компании, присутни сме во повеќе од 80 земји од целиот свет.

Во прилог на Brähler Конвенцијата, Brähler Systems го надополнува родителскиот бренд на Brähler. Brähler Systems е одговорен за развој на производи, производство и продажба на конференциска опрема 

Tentnogoly

Светски водечки бренд за производство на шатори за забави и настани на отворено. Функционални и флексибилни шатори, разновидност на форми и димензии. Произведени согласно ISO стандарди.

Со гордост издвојуваме настани поддржани од DUNA EVENTS

Draxlmaier – Family Day

FM World

95 години Стопанска комора на Р.Македонија

Денот на независноста 4ти Јули