Author Archives: Bisera Pavlova

Vektor19: Tерминал за бесконтактна контрола на пристап

Во ова време на пандемија сите се соочуваме со бирање на алатки за заштитита на нашите ценети вработени, соработници, клиенти и посетители согласно тековните мерки за заштита од коронавирусот. Дуна Ви го претставува најновиот производ во портфолиото – Vektor19 – термален терминал со функција за препознавање на лик. Овој производ со широка намена ќе помогне во предизвикот на превенција и контрола на заразни болести со функцијата бесконтактно мерење на температура од растојание до еден метар.   Трендот на бесконтактна контрола на пристап Овластениот Повеќе...