MacBook Air

За големи предизвици. Цел ден, секој ден

MacBook Air трае до неверојатни 12 часа со едно полнење. Па од првото утринско кафе до доцна вечерта може да работите без да го полните. Кога ќе биде време да се релаксирате, може да се гледате видеа до 12 часа репродукција. Капацитетот од 30 дена standby време, овозможува да одите било каде, а потоа да продолжите онаму каде сте застанале.

MacBook Pro

Допир на генијалност

Тенок како жилет, полесен од бико кога, дури и побрз и помоќен од претходно. Има сјаен и колоритен дисплеј како никогаш до сега. Новата Touch Bar технологија овозможува преку парче вградено стакло инстант пристап до сите алатки кои ви требаат, поставени баш како ние што сакате. MacBook Pro е направен врз големи идеи. И спремен е за вашата.

iMac

Побистро од било кога.

Искуство кое што ќе Ве обземе. Тоа е идеата зад новиот iMac.  Новиот десктоп компјутер – најнови графички технологии, иновативното складирање и поврзувањето со поголем опсег.  И се тоа оживеано во високо колоритниот Retina Display. Дефинитивно извонредно искуство.

iPad

Создаден за забава

Учи, играј, сурфај, создавај! IPad ви дава неверојатен приказ, перформанси и апликации за да го направите она што го сакате. Каде сакате. Неверојатно лесно. Магично.

iPad Pro

Се што правите, можете да го направите подобро.

Без разлика на задачата, новиот iPad Pro ќе одговори на барањата. Нуди повеќе моќност од повеќето лаптопи, а сепак е поедноставен за користење. Редизајнираниот ретина дисплеј е вчудувачки за гледање како и за допир. И сето тоа доаѓа со iOS, најнапредниот оперативен систем во светот. Баш онаков како што посакувате модерен компјутер да биде. Дури сега и повеќе од тоа.
iPad од секогаш нудел ултимативно Multi-Touch искуство. Новиот редизајниран Ретина дисплеј ги подига стандардите уште повеќе. Не само што е по сјаен, колоритен и помалку рефлектирачки туку и далеку пред другите во однос на реакцијата на допир на еканот. Комплетно ново искуство. Без разлика дали работите на него или играте игра која побарува поголеми перформанси, се претставува брзо и прецизно.