POLY

Со задоволство Ве известуваме дека од Јули 2020, Дуна е веќе овластен партнер и reseller на POLY (предходно Polycom и Plantronics).

POLY е една од најуспешните и водечки компании од областа на видео и аудио-конференциската технологија.

POLY нуди целосни решенија како за корпоративни состаноци, така и за контакт центри и индивидуална употреба. Со оглед на денешната ситуација и трендот на преместување на работното место од канцеларија кон алтернативни услови во компаниите ширум светот, овие производи ќе најдат примена во многу компании и организации.

 

Без оглед на големината на вашата конференциска сала, барате исклучителен квалитет – видео и аудио што прави да се чувствува како во иста просторија. Споделување на содржини што ја прави можна соработката без оглед каде се наоѓа вашиот тим. Технологија што создава моќни врски – и само работи.

POLY STUDIO X30 (2 до 4 учесници)

 • Вградени Zoom and Microsoft Teams – без поврзување на PCPOLY STUDIO X30
 • Блокирање на аудио бучава
 • 4K Ultra HD
  Квалитетно врамување на слика и следење на говорник

POLY STUDIO (2 до 6 учесници)

 • Најдобро аудио во своја класа
 • Автоматско следење на говорник
 • Едноставно USB поврзување на PC или Mac
 • Zoom компатибилни

 


POLY STUDIO X50 (до 10 учесници)

 • 4K Ultra HD
 • Вградени Zoom and Microsoft Teams – без поврзување на PC 
 • Флексибилни камери (2) и микрофони според простор
 • Poly NoiseBlockAI и Acoustic Fence технологија

G7500 (до 20 учесници)

 • 4K Ultra HD
 • Флексибилни камери (до 2) и микрофони според простор 
 • Poly NoiseBlockAI и Acoustic Fence технологија

 

 GROUP 500/700 (20+ учесници)

 • 4K Ultra HD
 • Флексибилни камери (2) и микрофони според простор (4 или 8)
 • MICROSOFT TEAMS COMPATIBLE (со Through Poly RealConnect) serviceSTANDARDS-BASED (H.323 AND SIP) VIDEO
  eдноставно подесување преку USB

 

Донесете канцелариски квалитет во вашиот дом, без оглед дали е од претпријатието или контакт центарот – изберете ги вистинските слушалки, телефони за лични звучници и видео решенија.

BLACKWIRE 5200 – жични слушалки

 • За PC или Mac преку USB/USB-C, Smartphone и таблет преку 3.5 mm
 • Контроли за одговор/крај на повик, +/- звук, mute
 • Динамички EQ за автоматско подесување на audio за говор или  музика
 • Zoom компатибилни

BLACKWIRE 3300 – жични слушалки

 • Zoom компатибилни
 • Поврзување USB/USB-C или 3.5 mmКонтроли за звук одговор/крај на повик, +/- звук, mute
 • За подолго работење (лесни)
 • Zoom компатибилни

VOYAGER 4200 – Bluetooth – безжични слушалки

 • Поврзување со PC или Mac
 • До 90 м. домет (права линија)
 • Zoom компатибилни

VOYAGER FOCUSBluetooth – безжични слушалки 

 • Active noise canceling (ANC) за поништување на бучава
 • Auto-answer, auto-mute calls
 • Hi-fi stereo за музика
 • Dynamic mute, Zoom compatible


Осигурете се дека разговорите и звуците на околината не се слушаат на другиот крај од повикот. Нашите микрофони за поништување на бучавата ја блокираат бучавата и ја оптимизираат јасноста на повикот, така што буквално, сè што се слуша е вашиот глас – гласен и јасен.

Во овие предизвикувачки времиња, претставниците на вашите услуги за клиенти се покритични од кога било за да ја одржат вашата организација поврзана со вашите клиенти. Но, може да биде предизвик да се зголемат нивоата на услуги со далечински тим на повеќе платформи. Критично е вашите претставници да се поврзат со вашите клиенти во кристално чисто аудио и видео, опремата што ја обезбедувате да работи во повеќе средини и крајни точки и да го стимулирате вашиот тим да остане со вас сега кога работата од дома е стока. Поли може да помогне. Нашите решенија му овозможуваат на вашиот тим да обезбеди искуство со комуникација со највисок квалитет за вас, вашите луѓе и вашите клиенти.

Превземете го ценовникот за производите од POLY

Превземете го каталогот со сите производи на POLY