Мултимедијални уреди за состаноци, едукација и развој

Сподели

Едноставно поврзување, лесни за употреба, за заштеда на енергија и животна средина!

Започнете ја дигиталната трансформација со KONKA и POLY

Решение кое ќе им овозможи на училиштата и образовните центри целосна промена на начинот на работењето, интеракција со учениците и оптимизација на трошоци.

  • За основни и средни училишта
  • За претшколски установи и едукативни центри
  • За наставен менаџерски кадар
  • За работа во училиште или од дома

Колаборација

Искористете ги алатките на KONKA за презентација и работа со документи, со Вашиот топ менаџмент, тим или соработници. Преку екранот чувствителен на допир работете Вие, или соработниците директно на документите или презентацијата, споделете ја финалната верзија со еден клик.

Интеракција

Направете ги Вашите далечински состаноци професионално, со кристално јасен звук и слика во 4К резолуција. Комбинацијата на високо квалитетен звук и слика ќе Ви обезбеди цврста и самоуверена позиција во водење на состанокот.

Презентација

Оставете им висок впечаток на Вашите клиенти со професионална презентација на понудените производи и услуги преку квалитетен приказ на слика и звук и едноставно управување со презентираните материјали. Направете предност во донесувањето на одлуката на Вашиот потенцијален купувач.

KONKA

Интерактивни панели чувствителни на допир, достапни во повеќе димензии : 65′ , 75′ и 86′. Со можност за поставување на мобилен држач или на ѕид. Надградба со Windows вграден компјутер или основен модел со Android платформа.

KONKA IFPD IZ65H – 119.300,00 мкд
KONKA IFPD IZ75H – 141.100,00 мкд
KONKA IFPD IZ86 – 186.660,00 мкд
KONKA OPS – 24.240,00 мкд

POLY

Решенија за сите големини на конференциски сали или соби за презентација. Сите модели се опремени со 4К камера, Active Noise Cancelation алгоритам за поништување на бучавата, фокус на камера со следење на активен говорник.

Poly studio X30 и X50 ” се во едно ” видео бар

POLY X30 – 104.780,00 мкд
POLY X50 – 167.400,00 мкд

Poly sync 20/40/60 персонален USB/Bluetooth паметен звучник со микрофон, за секоја просторија да ја направите сала за состаноци

Poly Sync 20 – 8.680,00 мкд
Poly Sync 40 – 14.880,00 мкд
Poly Sync 60 – 37.200,00 мкд

Poly P5 професионална веб камера

Poly P5 – 5.400,00 мкд

СО ЗАДОВОЛСТВО ЌЕ ВИ ГИ ПРЕЗЕНТИРАМЕ МОДЕЛИТЕ И РЕШЕНИЈАТА, А НАШИОТ ТИМ ЌЕ ВИ ГО ПРЕДЛОЖИ НАЈОПТИМАЛНОТО РЕШЕНИЕ СО ГАРАНТИРАНИ ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ.

Buy now
Добијте најповолна понуда
Добијте најповолна понуда
Побарај сервис
Побарај сервис