Новости

Wemo baby

Фамилијарен уред неверојатно лесен и едноставен за користење.

Преку iPhone и вашата домашна Wi-Fi мрежа ве поврзува со нештата кои за вас се бесценети.

Имате можност да го слушате Вашето бебе каде и да сте, со добиен јасен и сигурен дигитален звук.

Промотивна цена: 5.300 ден