Во медиуми

 • Спинакер софтверот за фискални каси ќе значи револуција во работењето на фирмите!, 14.12.2015 – повеќе
 • Фискални апарати од Дуна сега со попуст од 60%, 25,12,2015 – повеќе
 • Проектот „Странски експерти за домашни компании“ продолжува да дава одлични резултати, 27.11.2015 – повеќе
 • Побрз развој со помош на странски експерти, 27,11,2015 – повеќе
 • Ангажирањето странски експерти ги прави компаниите поконкурентни и поефикасни, 27.11.2015 – повеќе
 • Малите и среди претпријатија најзаинтересирани за помош од странски експерти, 27.11.2015 – повеќе
 • Дуна прослави 20 години постоење, Cooltura.mk, 16.10.2014 – повеќе
 • Дуна слави 20 години, еМагазин, 16.10.2014 – повеќе
 • Дуна прославува 20 години од своето основање, 365.com.mk, 15.10.2014 – повеќе
 • „Дуна“ прославува 20 години од своето основање, Утрински, 15.10.2014 – повеќе
 • Дуна прославува 20 години од своето основање, Нова, 15.10.2014 – повеќе
 • Среќен 20-ти роденден Duna Computers!, it.com.mk, 15.10.2014 – повеќе
 • Дуна прославува 20 години од своето основање, Хајдпарк, 15.10.2014 – повеќе
 • Дуна прославува 20 години од своето основање, МКД, 15.10.2014 – повеќе
 • Дуна прославува 20 години од своето основање, Фактор, 15.10.2014 – повеќе
 • Дуна прославува 20 години од своето основање, Точка, 15.10.2014 – повеќе
 • Дуна прославува 20 години од своето основање, Денар, 15.10.2014 – повеќе
 • Дуна прославува 20 години од своето основање, Нетпрес, 15.10.2014 – повеќе
 • Дуна прославува 20 години од своето основање, Макфакс, 15.10.2014 – повеќе
 • СуперКЛИК за електронско сметководство, Вечер, 29.10.2013 – повеќе
 • СуперКЛИК – Сите бизнис функции во еден систем, idividi.com.mk, 29.10.2013 – повеќе
 • СуперКЛИК -услуга за деловно работење од Македонски Телеком, Дуна Kомпјутери и Рафајловски консалтинг, lider.mk, 29.10.2013 – повеќе
 • СуперКЛИК- услуга за деловно работење од Македонски Телеком, Дуна Kомпјутери и Рафајловски консалтинг, bi.mk, 29.10.2013 – повеќе
 • СуперКЛИК – услуга за деловно работење од Македонски Телеком и Дуна Kомпјутери и Рафајловски консалтинг, tocka.mk, 29.10.2013 – повеќе
 • СуперКЛИК – услуга за деловно работење од Телеком, Дуна Kомпјутери и Рафајловски консалтинг, plusinfo.mk, 29.10.2013 –повеќе
 • ДУНА СО ДОБРОТВОРНА АУКЦИЈА ЗА ПРОДАЖБА НА РАКОТВОРБИ И СЛИКИ, Капитал, 24.09.2013 –повеќе
  Аукција на ракотворби на штитениците од Велес, a1on.mk, 24.09.2013 – повеќе
  Аукција на ракотворби од штитениците на Воспитно-поправниот дом во Велес, Сител, 24.09.2013 – повеќе
  Аукција на ракотворби од штитениците на Воспитно-поправниот дом во Велес, Канал 5, 24.09.2013 – повеќе
  Дуна организира добротворна аукција, bi.mk, 24.09.2013 – повеќе
 • Дуна организира добротворна аукција, skopjeinfo.mk, 24.09.2013 – повеќе
 • Министерот Ивановски во посета на Duna iStore, Влада на Република Македонија, 20.09.2012 – повеќе
 • „Дуна“ отвори нов продажен салон на „Епл“ во ГТЦ, Нова Македонија, 21.09.2012 – повеќе
 • Конечно се отвори новиот салон за Apple на Дуна, Точка, 21.09.2012 – повеќе
 • Отворен новиот салон за Apple на Duna iStore, Министерство за информатичко општество и администрација, 20.09.2012 –повеќе
 • Цела ноќ чекале за „ајпад“ во ГТЦ, Дневник, 20.09.2012 – повеќе
 • „Дуна iStore“ изработен по дизајн на „Епл“, Утрински, 20.09.2012 – повеќе
 • Новиот IPhone 5 наскоро на македонскиот пазар, Канал 5, 20.09.2012 – повеќе
 • Со јаболка за „Јаболкото“, Капитал, 20.09.2012 – повеќе
 • Министерот Ивановски на отворањето на новиот Епл салон на Дуна, Капитал, 20.09.2012 – повеќе 
 • “iPhone 5“ наскоро во новоотворената продавница на “Дуна“, Точка, 20.09.2012 – повеќе
 • “iPhone 5“ наскоро во новоотворената продавница на “Дуна“, Net Press, 20.09.2012 – повеќе
 • Фото на денот (Новите соседи во градот), Бркај работа, 20.09.2012 – повеќе
 • ФОТО: И во Македонија се чека цела ноќ пред продавница за нов ајпад по половина цена, Либертас, 20.09.2012 – повеќе
 • Отворање на нов салон за Apple на Дуна, Емитер, 20.09.2012 – повеќе
 • Скопје доби iStore, Net Press, 20.09.2012 – повеќе
 • „Дуна“ ги отвори вратите на новиот продажен салон „Ајстор“ во ГТЦ, Сојуз на стопански комори на Македонија, 20.09.2012 –повеќе
 • Отворање на нов продажен салон за Аpple на Дуна, Министерство за информатичко општество и администрација, 19.09.2012 – повеќе
 • „Епл“ поамбициозно во Македонија, Утрински, 19.09.2012 – повеќе
 • Отварање на новиот салон за Apple на Дуна, Многоо, 19.09.2012 – повеќе
 • Отворање на новиот салон за Apple на Дуна, Точка, 19.09.2012 – повеќе
 • Дуна отвора нов продажен салон за Apple, Капитал, 19.09.2012 – повеќе
 • „Дуна“ отвора нов салон за производи на „Епл“ во ГТЦ, Дневник, 19.09.2012 – повеќе
 • Opening of new Duna iStore, American Chamber of Commerce, 18.09.2012 – повеќе
 • Kризата удри и врз компјутерите, Дневник, 29.04.2012 – повеќе
  МОБИЛНИ АПЛИКАЦИИ MADE IN MACEDONIA, Капитал 18.04.2012 – повеќе
 • ГОЛЕМ УСПЕХ НА ДУНА СО СОФТВЕРОТ ЗА IPAD, Капитал, 19.12.2011 – повеќе
 • iUltima – македонска апликација за големи компании, Телефони, 19.12.2011 – повеќе
 • „Дуна“ го претстави првиот македонски софтвер за iPad – iUltima – АЛАТКА ЗА ПОНУДА НА ТОЧНИ И НАВРЕМЕНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА СОПСТВЕНИТЕ КОРИСНИЦИ, Стопанска комора на Македонија, 14.12.2011 – повеќе
 • Дуна ја претстави iUltima за iPad, www.it.com.mk, 13.12.2011 – повеќе
 • ПРВА ВЕРЗИЈА НА ERP СОФТВЕРОТ IULTIMA ЗА IPAD ОД ДУНА, Капитал, 16.11.2011 – повеќе
 • „Дуна“ го претстави првиот македонски ERP софтвер за ајпад, Многоо, 15.11.2011 – повеќе
 • iUltima алатка за размена на податоци на вработените и компанијата, Вечер, 15.11.2011 – повеќе
 • Дуна избрана за Супербренд, Вечер – повеќе
 • „Дуна“ избрана за супербренд, Многоо, 31.10.2011 – повеќе
 • „Дуна“ го претстави „Ултима“, Нова Македонија – повеќе
 • Македонски бизнисмени на конференција за нивните почетоци во бизнисот, Инпрес, 28.09.2011 – повеќе
 • iPad 2 пристигна во Македонија. Официјално., www.it.com.mk, 27.07.2011 – повеќе
 • Ајпад 2 од денеска во салоните на „Дуна“, Дневник, 26.07.2011 – повеќе
 • Пристигна iPad 2 во Македонија, Вечер, 26.07.2011 – повеќе
 • Софтвер и опрема за Зоолошката градина, Вечер, 25.04.2011 – повеќе
 • „Дуна“ донира софтвер вреден 100 илјади евра, Дневник, 07.03.2011 – повеќе
 • „Дуна“ стана дистрибутер за еколошки производи RICOH, Журнал, 22.09.2010 – повеќе
 • Еколошки решенија за квалитетен печат, Дневник, 22.09.2010 – повеќе 
 • Еко изложба, Вест, 22.09.2011 – повеќе
 • Деловен софтвер за брз развој на бизнисот (стр 25), Бизнис инфо – Стопанска комора на Македонија, 01.07.2010 – повеќе
 • Развојно-истражувачки проект на „Дуна“ награден од Европската Комисија, МИА, 28.06.2010 – повеќе
 • Софтвер за деловни решенија од Дуна, Канал 6, 10.06.2010 – повеќе
 • Рекреативна маршрута Водно – Матка, Вечер, 23.04.2010 – повеќе
 • Македонскиот ИТ сектор може да се трка со светот, Вечер, 09.04.2008 – повеќе
 • Потпишан 1.500. договор за наем на фотокопири, Вечер, 27.03.2008 – повеќе
 • ОТВОРЕН APPLE CENTAR НА ДУНА, Томато, 13.11.2006 – повеќе
 • Вградени микрочипови за дентификација на кучињата, Дневник, 18.03.2006 – повеќе
 • Нов сервис за производство на документи на “Дуна”, Утрински весник, 16.10.2006 – повеќе
 • Во “Маракана џез” убавина и компјутери, Вест, 12.28.2001 – повеќе

.