Spinaker

Spinaker е софтвер за малопродажно работење производ на Дуна, кој се поврзува со фискален принтер и компјутер.

Spinaker e целосно развиен со следење на препораките на законската регулатива, употребувајќи најнови техники за развој на кориснички софтвер. Spinaker е развиен по препораките и потребите на нашите корисници, а во насока за наједноставно и најбрзо работење во малопродажен објект. Овој софтвер го намалува времето кое корисникот го поминува во пополнување на документите кои се задолжителни за водење на дневното работење во малопродажните објекти.

Со помош на Spinaker може да се извадат повеќе извештаи за работата на малопродажното место:

 • Дневен финансиски извештај
 • Контролен финансиски извештај
 • Периодичен финансиски извештај
 • Книга на дневни финансиски извештаи
 • Извештај по касиери
 • Извештај по артикли
 • Електронска контролна трака на сите фискални сметкa

Со набавка на Spinaker нашите корисници ќе ги добијат следните поволности:

 • Бесплатен тест период (Превземи верзија тука)
 • Комплетна функционалност на системот за покривање на сите малопродажни порцеси
 • Неверојатно брз, лесен и едноставен софтвер за малопродажно работење
 • НАЈЕДНОСТАВНО КОРИСТЕЊЕ САМО СО КОРИСНИЧКО УПАТСТВО (ПРЕВЗЕМИ УПАТСТВО ТУКА)
 • Цена: 299 денари + 5% ДДВ со договор на 24 месеци