Новости

Smart Kids Scale

Smart Kids Scale вагата производ достапен во Duna Concept Store за кој ќе е доволно да имате само Wi-fi рутер за целосно да Ви ја олесни секојдневната грижа за вашето новороденче.

Smart kids Scale вагата овозможува целосен приказ на промените во килажата на бебето и преку бесплатна апликација овозможува следење на целосниот развој на бебето, а со тоа и на неговото целокупно здравје. Вагата е единствена во својата категорија бидејќи нуди опција за поврзување преку бежичен интернет со вашиот iPhone, iPad или било кој смарт уред на кој ќе имате постојан преглед на параметрите поврзани со растот на бебето.

Промотивна цена: 11.490  МКД