Ricoh SP 330SFN

Duna.mk

duna mk

Сподели

Ова е печатач кој бара малце одржување, а има висока продуктивност. Овозможува печатење, копирање и скенирање во компактни работни средини.

Со овој печатач си овозможувате лесно следење и управување на: историја на печатење, сетирање на машината и поставување на протоколот на мрежата.

Можноста за WiFi 5GHz значи помалку успорувања на работата и постабилна безжична конекција.

Buy now
Добијте најповолна понуда
Добијте најповолна понуда
Побарај сервис
Побарај сервис