Ricoh MC 2000

Duna.mk

duna mk

Сподели

Едноставен за користење, Ricoh M C2000 e печатач во боја кој ја олеснува работата во канцеларијата.

Без разлика колку се сложени барањата за печетање, овој А3 мултифункционален печатач, со добра цена, ќе ги задоволи сите потреби на корисниците. Опремен е со автоматски фидер за документи (ARDF) и може да печати, копира и скенира во живописни бои.

Екранот на допир ја поедноставува работата, а со дигиталната интеграција, и опцијата за безжично контролирање, овој печатач им олеснува на тие што работат хибридно и од канцеларија и од дома, да се поврзат и да печатат.

Buy now
Добијте најповолна понуда
Добијте најповолна понуда
Побарај сервис
Побарај сервис