Ricoh 330 DN

Duna.mk

duna mk

Сподели

Вредни брзи и сигурни резултати!

Добијте повеќе за помал буџет со овој ефтин и компактен печатач. Црно-белиот ласерски печатач RICOH SP 330DN произведува остри црно-бели копии со резолуција од 1200 x 1200 dpi.

Ставете го во мали работни простории и извршувајте повеќе функции истовремено со моќното контролирање од 350 MHz.

Работете експедитивно со интуитивниот LCD екран на допир, со неколку копчиња.

Buy now
Добијте најповолна понуда
Добијте најповолна понуда
Побарај сервис
Побарај сервис