Изнајмување на печатачи и мултифункциски машини

Доколку сакате да заштедите и да избегнете капитална инвестиција, понудата на Дуна за изнајмување на ИТ опрема е совршена за вашата компанија.
Нашата понуда за изнајмување на Ricoh мултифункциски апарат (печатар, копир, скенер, факс) ви овозможува да плаќате месечен наем без скриени трошоци. Прочитајте повеќе и побарајте консултација од специјалист на следниот линк.
Доколку ви е потребна ИТ опрема (компјутери, печатари, итн.) за организација на вашиот настан, побарајте понуда од вашето продажно лице..