Garmin Vivofit 3 Аctive tracker

6,500.00MKD

• Осветлена страна на часовникот која ги покажува вашите чекори, калории,одалеченост минутите на интензивното вежбање и го следи вашето спиење
• Move IQ детектор на движење автоматски ги бележи вашите секојдневни активности кои подоцна може да ги прегледате и анализирате преку услугата Garmin Connect
• Звучно предупредување да останете активни
• Издржливост на батерија до 1 година