19.000 ден

Ricoh SPC252dn

Ласерски печатач во боја со одлични перформанси. Кобинација од кавалитет на боја и ниски трошоци за одржување.

 

Брзина: 20 страни во минута

Формат: A4

Дуплекс: Автоматски

WiFi: Да

Побарај понуда