12.000 ден

Ricoh SPC250dn

Дизајниран за да ги задоволи потребите како во мали така и во микро компании. Нуди печатење на 20 колор и црно бели страници во минута, автоматско двострано печатење и бежично поврзување.

 

Брзина: 20 страни во минута

Формат: A4

Дуплекс: Автоматски

WiFi: Да

Побарај понуда