19.000 ден

Ricoh SPC250 SF

Мултифункциски принтер во боја со опција за дуплекс печатење, безжично поврзување. Поддршка за поврзување со таблети и паметни телефони.

 

Брзина: 20 страни во минута

Формат: A4

Дуплекс: Автоматски

WiFi: Да

Побарај понуда