16.000 ден

Ricoh SP325SFNW

Ricoh SP 325SFNw – Рационален печатар, скенер, фотокопир и факс.Ефикасна мултифункциска машина со вискои перформаси.

 

Брзина: 28 страни во минута

Формат: A4

Дуплекс: Автоматски

Wifi: Да

Побарај понуда
  • Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet. Add a review