9.000 ден

Ricoh SP220SNW

Ricoh SP 220SNw  – Мултифункциски фотокопир,принтер,скенер и факс. Комбинација на продуктивност и флексибилност..

 

Брзина:23 страни во минута

Формат: A4

Дуплекс: Мануелен

Wifi: Да

Побарај понуда
  • Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet. Add a review