139.000 ден

Ricoh MPC2011

Ricoh MPC2011- Колор фотокопир,печатар,скенер

Брзина:20 страни во минута
Формат:SR A3
Резолуција:1200х1200dpi
Меморија:1.5GB
Дуплекс:Да
Месечен обем:80 000 страни
Капацитет на тонер:15 000/9500 страни
Можност за печатење од SmartPhone:Не.

Побарај понуда