155.000 ден

Ricoh MPC2004SP

Паметен, интуитивен, лесен за употреба, голем број функционалности.

 

Брзина: 20 страни во минута

Формат: A4

Дуплекс: Автоматски

Екран осетлив на допир

Побарај понуда