260.000 ден

Ricoh MP4055SP

Црно бел мултифункциски А3 принтер со висок квалитет и Auto Reverse Document Feeder

 

Брзина: 49 страни во минута

Формат: A3

Дуплекс: Автоматски

Екран осетлив на допир

Побарај понуда