39.000 ден

Ricoh MP301spf

Брзина: 30 страни во минута
Формат: А4
Резолуција: 600dpi
Меморија: 1GB
Дуплекс: Да
ARDF: Да
Капацитет на тонер: 8 000 страни

Побарај понуда