79.000 ден

Ricoh MP2501SP

Иновација, флексибилност и квалитет во интегриран дизајн

 

Брзина: 30 страни во минута

Формат: A3

Дуплекс: Автоматски

Екран осетлив на допир

Побарај понуда
  • Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet. Add a review