96.000 ден

Ricoh IMC300

Ricoh IMC300 Моќен А4 мултифункциски притер во боја. Брз, интуитивен и лесен за употреба.

 

Брзина: 30 страни во минута

Формат: A4

Дуплекс: Автоматски

Smart Operation Panel

Побарај понуда