1.990 ден

  Mini DisplayPort to DVI Adapter

  Mini Display Port to VGA Adapter ви овозможува да го поврзете аналогниот монитор или LCD кој користи DVI конектор или кабел за Mac со Mini DisplayPort.

  Побарај понуда
  Category:
  • Description
  • Reviews (0)

  Description

  Mini Display Port to VGA Adapter ви овозможува да го поврзете аналогниот монитор или LCD кој користи DVI конектор или кабел за Mac со Mini DisplayPort.

  Reviews

  There are no reviews yet. Add a review