1.900 ден

Apple Battery Charger

A sleek, compact battery charger that has the ability to automatically reduce its power once your batteries are fully charged.

Побарај понуда
Category:
  • Description
  • Reviews (0)

Description

Елегантен, компактен полнач за батерии, кој има функција автоматски да ја намалува својата моќ кога еднаш вашите батерии се целосно наполнети..

Reviews

There are no reviews yet. Add a review