• 155.000 ден

  Ricoh MPC2004SP

  Паметен, интуитивен, лесен за употреба, голем број функционалности.

   

  Брзина: 20 страни во минута

  Формат: A4

  Дуплекс: Автоматски

  Екран осетлив на допир

  155.000 ден
 • 139.000 ден

  Ricoh MPC2011

  Ricoh MPC2011- Колор фотокопир,печатар,скенер

  Брзина:20 страни во минута
  Формат:SR A3
  Резолуција:1200х1200dpi
  Меморија:1.5GB
  Дуплекс:Да
  Месечен обем:80 000 страни
  Капацитет на тонер:15 000/9500 страни
  Можност за печатење од SmartPhone:Не.

  139.000 ден
 • 90.000 ден

  Ricoh MPC307spf

  Моќен А4 мултифункциски притер во боја. Брз, интуитивен и лесен за употреба.

   

  Брзина: 30 страни во минута

  Формат: A4

  Дуплекс: Автоматски

  Smart Operation Panel

  90.000 ден
 • 19.000 ден

  Ricoh SPC250 SF

  Мултифункциски принтер во боја со опција за дуплекс печатење, безжично поврзување. Поддршка за поврзување со таблети и паметни телефони.

   

  Брзина: 20 страни во минута

  Формат: A4

  Дуплекс: Автоматски

  WiFi: Да

  19.000 ден
 • 12.000 ден

  Ricoh SPC250dn

  Дизајниран за да ги задоволи потребите како во мали така и во микро компании. Нуди печатење на 20 колор и црно бели страници во минута, автоматско двострано печатење и бежично поврзување.

   

  Брзина: 20 страни во минута

  Формат: A4

  Дуплекс: Автоматски

  WiFi: Да

  12.000 ден
 • 19.000 ден

  Ricoh SPC252dn

  Ласерски печатач во боја со одлични перформанси. Кобинација од кавалитет на боја и ниски трошоци за одржување.

   

  Брзина: 20 страни во минута

  Формат: A4

  Дуплекс: Автоматски

  WiFi: Да

  19.000 ден