Black and White

 • Placeholder
  55.000 ден

  Ricoh MP201spf

  Ricoh MP201spf- Мултифункциски црно-бел фотокопир,печатар,скенер и факс

  Брзина: 20 страни во минута
  Формат: А4
  Резолуција: 600dpi
  Меморија: 684MB
  Дуплекс: Да
  ADF: Да
  Месечен Обем: 20 000 страни
  Капацитет на тонер: 7 000 страни
  Можност за печатење од SmartPhone: Не.

  55.000 ден
 • 79.000 ден

  Ricoh MP2501SP

  Иновација, флексибилност и квалитет во интегриран дизајн

   

  Брзина: 30 страни во минута

  Формат: A3

  Дуплекс: Автоматски

  Екран осетлив на допир

  79.000 ден
 • 130.000 ден

  Ricoh MP2555SP

  Високо квалитетна копија, лесно управување со операциите и иновативни карактеристики

   

  Брзина: 25 страни во минута

  Формат: A3

  Дуплекс: Автоматски

  Екран осетлив на допир

  130.000 ден
 • 72.000 ден

  Ricoh MP305+ SPF

  Компактен мултифункциски принтер идеален за мали и средни компании кои имаат потреба да печатат А3.

   

  Брзина: 30 страни во минута

  Формат: A3

  Дуплекс: Автоматски

  Smart Operation Panel

  Цена: 72 000 ден

  72.000 ден
 • 260.000 ден

  Ricoh MP4055SP

  Црно бел мултифункциски А3 принтер со висок квалитет и Auto Reverse Document Feeder

   

  Брзина: 49 страни во минута

  Формат: A3

  Дуплекс: Автоматски

  Екран осетлив на допир

  260.000 ден
 • 6.200 ден

  Ricoh SP220NW

  Ricoh SP 220Nw е стандарден печатар со можност за момобилна конекција Ви овозможува поголема флексибилност и продуктивност во работењето

   

  Брзина: 23 страни во минута

  Формат: A4

  Дуплекс: Мануелен

  Wifi: Да

  6.200 ден
 • 9.000 ден

  Ricoh SP220SNW

  Ricoh SP 220SNw  – Мултифункциски фотокопир,принтер,скенер и факс. Комбинација на продуктивност и флексибилност..

   

  Брзина:23 страни во минута

  Формат: A4

  Дуплекс: Мануелен

  Wifi: Да

  9.000 ден
 • 9.000 ден

  Ricoh SP325dnw

  Компактен и професионален А4 црно бело печатач за едноставно печатење.   

   

  Брзина: 28 страни во минута

  Формат: A4

  Дуплекс: Автоматски

  Wifi: Да

  9.000 ден
 • 16.000 ден

  Ricoh SP325SFNW

  Ricoh SP 325SFNw – Рационален печатар, скенер, фотокопир и факс.Ефикасна мултифункциска машина со вискои перформаси.

   

  Брзина: 28 страни во минута

  Формат: A4

  Дуплекс: Автоматски

  Wifi: Да

  16.000 ден
 • 31.000 ден

  Ricoh SP3610SF

  Ricoh SP3610SF- Мултифункциски црно-бел фотокопир,печатар,скенер и факс

  Брзина: 30 страни во минута
  Формат: А4
  Резолуција: 1200х1200 dpi
  Меморија: 512MB
  Дуплекс: Да
  ADF: Да
  Месечен Обем: 50 000 страни
  Капацитет на тонер: 6 000 страни
  Можност за печатење од SmartPhone: Да.

  31.000 ден
 • 25.000 ден

  Ricoh SP4510DN – ЛЕД Печатар

  Ricoh SP4510DN – ЛЕД црно-бел Печатар

  Брзина: 40 страни во минута
  Формат: А4
  Резолуција: 1200х1200dpi
  Меморија: 512MB
  Дуплекс:Да
  Месечен Обем: 150 000 страни
  Капацитет на тонер: 12 000 страни
  Можност за печатење од SmartPhone: Да.

  25.000 ден
 • 42.000 ден

  Ricoh SP4520dn

  Одличен за мали и средни компании. Мали димензии, одлични перформанси и голема брзина на печатење.

   

  Брзина: 40 страни во минута

  Формат: A4

  Дуплекс: Автоматски

  Екран осетлив на допир

  42.000 ден