• Placeholder
  55.000 ден

  Ricoh MP201spf

  Ricoh MP201spf- Мултифункциски црно-бел фотокопир,печатар,скенер и факс

  Брзина: 20 страни во минута
  Формат: А4
  Резолуција: 600dpi
  Меморија: 684MB
  Дуплекс: Да
  ADF: Да
  Месечен Обем: 20 000 страни
  Капацитет на тонер: 7 000 страни
  Можност за печатење од SmartPhone: Не.

  55.000 ден
 • 79.000 ден

  Ricoh MP2501SP

  Иновација, флексибилност и квалитет во интегриран дизајн

   

  Брзина: 30 страни во минута

  Формат: A3

  Дуплекс: Автоматски

  Екран осетлив на допир

  79.000 ден
 • 130.000 ден

  Ricoh MP2555SP

  Високо квалитетна копија, лесно управување со операциите и иновативни карактеристики

   

  Брзина: 25 страни во минута

  Формат: A3

  Дуплекс: Автоматски

  Екран осетлив на допир

  130.000 ден
 • 260.000 ден

  Ricoh MP4055SP

  Црно бел мултифункциски А3 принтер со висок квалитет и Auto Reverse Document Feeder

   

  Брзина: 49 страни во минута

  Формат: A3

  Дуплекс: Автоматски

  Екран осетлив на допир

  260.000 ден
 • 155.000 ден

  Ricoh MPC2004SP

  Паметен, интуитивен, лесен за употреба, голем број функционалности.

   

  Брзина: 20 страни во минута

  Формат: A4

  Дуплекс: Автоматски

  Екран осетлив на допир

  155.000 ден
 • 139.000 ден

  Ricoh MPC2011

  Ricoh MPC2011- Колор фотокопир,печатар,скенер

  Брзина:20 страни во минута
  Формат:SR A3
  Резолуција:1200х1200dpi
  Меморија:1.5GB
  Дуплекс:Да
  Месечен обем:80 000 страни
  Капацитет на тонер:15 000/9500 страни
  Можност за печатење од SmartPhone:Не.

  139.000 ден
 • 90.000 ден

  Ricoh MPC307spf

  Моќен А4 мултифункциски притер во боја. Брз, интуитивен и лесен за употреба.

   

  Брзина: 30 страни во минута

  Формат: A4

  Дуплекс: Автоматски

  Smart Operation Panel

  90.000 ден
 • 25.000 ден

  RICOH PJ S2440 PROJECTOR

  Лесен за ракување со голем број на опции за подесување.

  25.000 ден
 • Placeholder
  70.900 ден

  Ricoh PJ WX4141

  Резолуција: 1280 x 800 WXGA
  3300 lumens
  HDMI
  UltraShort Throw

  70.900 ден