• Garmin Macedonia Fenix 6x sollar
  55.900 ден

  Fenix 6x Solar

  • Функцијата за полнење од сончева енергија ќе му даде подолго траење на батеријата на часовникот, помеѓу секое полнење
  • Динамичната PacePro опција ќе ви овоможи да трчате попаметно на најразлични терени
  • Вчитани ски карти за повеќе од 2.000 скијалишта низ целиот свет
  • Опцијата за менаџирање ќе ви покаже како со дополнителни сетирања да го продолжите траењето на батеријата
  • Сензори за срцев ритам и сензори на Pulse Ox2 ви даваат увид на вашите фитнес активности
  • Поврзете ги омилените музички апликации и слушајте музика без да го користите телефон

   

   

  55.900 ден
 • garmin 6 sapphire sport watch macedonia
  48.500 ден

  Fenix 6 Sapphire

  • Сензори за срцев ритам и сензори на Pulse Ox2 ви даваат увид на вашите фитнес активности
  • Функцијата Dynamic PacePro ви помага да работите попаметно на различни типови на терени
  • Вчитани ски карти за повеќе од 2.000 скијалишта низ целиот свет
  • Измерете ги перформансите на трчање и возење велосипед на начини на кои не ни знаевте дека се можни
  • Навигирајте со мулти-GNSS сателити референци и надворешни сензори
  • Синхронизирајте се со сервиси за стриминг и слушајње на музика, без да е потребен вашиот телефон
  • Сафирно стакло

   

  48.500 ден
 • 42.500 ден

  Fenix 6 Pro

   

   

  Темпирајте се за подобри резултати!

  Овој цврст Fenix мултиспорт GPS-часовник ви овозможуваат да додадете мапирање, музика, интелигентно планирање на темпо на вашите вежби и повеќе.

  • Сензори за срцев ритам и сензори на Pulse Ox  ви даваат увид на вашите фитнес активности
  • Функцијата Dynamic PacePro ви помага да работите попаметно на различни типови на терени
  • Вчитани ски карти за повеќе од 2.000 скијалишта низ целиот свет
  • Измерете ги перформансите на трчање и возење велосипед на начини на кои не ни знаевте дека се можни
  • Навигирајте со мулти-GNSS сателити референци и надворешни сензори
  • Синхронизирајте се со сервиси за стриминг и слушајње на музика, без да е потребен вашиот телефон

   

   

   

   

   

  42.500 ден
 • -5%
  18.900 ден 17.900 ден

  Garmin Instinct

  Димензија:45 x 45 x 15.3 mm

  Тежина : 52 g

  Водоотпорност : до 100 м

  Сензори : Heart Rate, GPS, GLONASS, Galileo , Барометар, Алтиметар, Термометар

   

  • Создаден по 810G – воени стандарди на САД, за термална, шок и резистенција на вода
  • Вграден компас по 3 оски, барометарски висинометар, и повеќе глобални навигациони сателитски системи (GPS, GLONASS и Galileo).  Поддржува следење и навигација во потешки и предизвикувачки средини, за кои само GPS не е доволен
  • Следење на срцебиење, активност и стрес – Тренирајте со спремни профили на активност
  • Останете конектирани со паметни нотификации и автоматски поврзувања на Вашите податоци сo Garmin Connect онлајн фитнес заедницата
  • TracBack функционалност за навигација назад до точката на почеток
  • Траeње на батерија: 14 дена со smartwatch подесување, до 16 часа со GPS, и 40 часа со UltraTrac подесување за зачувување на батеријата
  17.900 ден
 • -12%
  21.500 ден 18.900 ден

  Vivoactive 3 Music

  Димензии:43.1 x 43.1 x 13.6 mm

  Стакло: Corning® Gorilla® Glass 3

  Тежина: 39.0 g

  Водоотпорност: 50 m

  Осетлив екран на допир

  Времетраење на батерија: GPS mode: до  13 часа
  Smartwatch mode: до 7 дена

  Сензори: GPS, GLONASS, Garmin Elevate™ wrist heart rate monitor, компас, термометар, акцелеметар, барометарски алтиметар

  Смарт нотификации

  Garmin Pay

  Записник на активности: потрошени калории, искачени скали, пратење на спиење, Movebar, Auto goal

  Разни апликации за вежбање во теретана, велосипедизам, трчање, пливање во базен, голф, скијање, бордање на снег

  Меморија за музика : до 500 теми

   

  18.900 ден
 • 51.900 ден

  Fenix 5X Plus Sapphire

  Димензии: 51 x 51 x 17.5 mm
  Тежина: 96 g
  Големина на екран: 1.2” (30.4 mm) дијаметар
  Резолуција на екран: 240 x 240 pixels
  Екран во боја
  Водоотпорност до 100m
  Батерија: rechargeable lithium-ion
  Времетраење на батерија: Smart mode- 12 дена
  GPS mode with HRM: до 18 часа
  Сензори: GPS, GLONASS, Galileo,Accelerometer, Heart Rate, Barometric altimeter, Compass, Gyroscope, Thermometer
  Смарт нотификации
  Карактеристики за тренирање, планирање и анализа: Auto Pause®, Auto scroll, Auto Lap®, Manual Lap, TrueUp™, Heart Rate Features, Virtual Partner, Virtual Racer™ , потрошени калории, број на чекори

  Се користи за: трчање, велосипедизам, пливање, пешачење, планинарење, веслање, скијање, бордање…

  Меморија : 16 GB

  Меморија за музика : до 500 теми

  Мапи во боја

  Garmin pay

   

  51.900 ден
 • 48.900 ден

  Fenix 5S PLus Sapphire

  Димензии: 42 x 42 x 15.4 mm
  Тежина: 65 g
  Големина на екран: 1.2” (30.4 mm) дијаметар
  Резолуција на екран: 240 x 240 pixels
  Екран во боја

  Сафирно стакло
  Водоотпорност до 100m
  Батерија: rechargeable lithium-ion
  Времетраење на батерија: Smart mode- 12 дена
  GPS mode with HRM: до 18 часа
  Сензори: GPS, GLONASS, Galileo,Accelerometer, Heart Rate, Barometric altimeter, Compass, Gyroscope, Thermometer
  Смарт нотификации
  Карактеристики за тренирање, планирање и анализа: Auto Pause®, Auto scroll, Auto Lap®, Manual Lap, TrueUp™, Heart Rate Features, Virtual Partner, Virtual Racer™ , потрошени калории, број на чекори

  Се користи за: трчање, велосипедизам, пливање, пешачење, планинарење, веслање, скијање, бордање…

  Меморија : 16 GB

  Меморија за музика : до 500 теми

  Мапи во боја

  Garmin pay

  48.900 ден
 • 42.900 ден

  Fenix 5S Plus

  Димензии: 42 x 42 x 15.4 mm
  Тежина: 65 g
  Големина на екран: 1.2” (30.4 mm) дијаметар
  Резолуција на екран: 240 x 240 pixels
  Екран во боја
  Водоотпорност до 100m
  Батерија: rechargeable lithium-ion
  Времетраење на батерија: Smart mode- 12 дена
  GPS mode with HRM: до 18 часа
  Сензори: GPS, GLONASS, Galileo,Accelerometer, Heart Rate, Barometric altimeter, Compass, Gyroscope, Thermometer
  Смарт нотификации
  Карактеристики за тренирање, планирање и анализа: Auto Pause®, Auto scroll, Auto Lap®, Manual Lap, TrueUp™, Heart Rate Features, Virtual Partner, Virtual Racer™ , потрошени калории, број на чекори

  Се користи за: трчање, велосипедизам, пливање, пешачење, планинарење, веслање, скијање, бордање…

  Меморија : 16 GB

  Меморија за музика : до 500 теми

  Мапи во боја

  Garmin pay

   

  42.900 ден
 • 48.900 ден

  Fenix 5 Plus Sapphire

  Димензии: 47 x 47 x 15.8 mm
  Тежина: 86 g
  Големина на екран: 1.2” (30.4 mm) дијаметар
  Резолуција на екран: 240 x 240 pixels
  Екран во боја

  Сафирно стакло

  Водоотпорност до 100m
  Батерија: rechargeable lithium-ion
  Времетраење на батерија: Smart mode- 12 дена
  GPS mode with HRM: до 18 часа
  Сензори: GPS, GLONASS, Galileo,Accelerometer, Heart Rate, Barometric altimeter, Compass, Gyroscope, Thermometer
  Смарт нотификации
  Карактеристики за тренирање, планирање и анализа: Auto Pause®, Auto scroll, Auto Lap®, Manual Lap, TrueUp™, Heart Rate Features, Virtual Partner, Virtual Racer™ , потрошени калории, број на чекори

  Се користи за: трчање, велосипедизам, пливање, пешачење, планинарење, веслање, скијање, бордање…

  Меморија : 16 GB

  Меморија за музика : до 500 теми

  Мапи во боја

  Garmin pay

  48.900 ден