Sport Watches

 • 42.900 ден

  Fenix 5 Plus

  Димензии: 47 x 47 x 15.8 mm
  Тежина: 86 g
  Големина на екран: 1.2” (30.4 mm) дијаметар
  Резолуција на екран: 240 x 240 pixels
  Екран во боја
  Водоотпорност до 100m
  Батерија: rechargeable lithium-ion
  Времетраење на батерија: Smart mode- 12 дена
  GPS mode with HRM: до 18 часа
  Сензори: GPS, GLONASS, Galileo,Accelerometer, Heart Rate, Barometric altimeter, Compass, Gyroscope, Thermometer
  Смарт нотификации
  Карактеристики за тренирање, планирање и анализа: Auto Pause®, Auto scroll, Auto Lap®, Manual Lap, TrueUp™, Heart Rate Features, Virtual Partner, Virtual Racer™ , потрошени калории, број на чекори

  Се користи за: трчање, велосипедизам, пливање, пешачење, планинарење, веслање, скијање, бордање…

  Меморија : 16 GB

  Меморија за музика : до 500 теми

  Мапи во боја

  Garmin pay

   

  42.900 ден
 • 48.900 ден

  Fenix 5 Plus Sapphire

  Димензии: 47 x 47 x 15.8 mm
  Тежина: 86 g
  Големина на екран: 1.2” (30.4 mm) дијаметар
  Резолуција на екран: 240 x 240 pixels
  Екран во боја

  Сафирно стакло

  Водоотпорност до 100m
  Батерија: rechargeable lithium-ion
  Времетраење на батерија: Smart mode- 12 дена
  GPS mode with HRM: до 18 часа
  Сензори: GPS, GLONASS, Galileo,Accelerometer, Heart Rate, Barometric altimeter, Compass, Gyroscope, Thermometer
  Смарт нотификации
  Карактеристики за тренирање, планирање и анализа: Auto Pause®, Auto scroll, Auto Lap®, Manual Lap, TrueUp™, Heart Rate Features, Virtual Partner, Virtual Racer™ , потрошени калории, број на чекори

  Се користи за: трчање, велосипедизам, пливање, пешачење, планинарење, веслање, скијање, бордање…

  Меморија : 16 GB

  Меморија за музика : до 500 теми

  Мапи во боја

  Garmin pay

  48.900 ден
 • 36.500 ден

  Fenix 5S

  Димензии: 42 x 42 x 15 mm
  Тежина: 67 g
  Големина на екран: 1.1” (27.94 mm)  дијаметар
  Резолуција на екран: 218 x 218 pixels
  Екран во боја
  Водоотпорност до 100m
  Батерија: rechargeable lithium-ion
  Времетраење на батерија: Smart mode- 2 недели
  GPS mode with HRM: до 24 часа
  Сензори: GPS, GLONASS, Accelerometer, Heart Rate, Barometric altimeter, Compass, Gyroscope, Thermometer
  Смарт нотификации
  Карактеристики за тренирање, планирање и анализа: Auto Pause®, Auto scroll, Auto Lap®, Manual Lap, TrueUp™, Heart Rate Features, Virtual Partner, Virtual Racer™ , потрошени калории, број на чекори
  Се користи за: трчање, велосипедизам, пливање, пешачење, планинарење, веслање, скијање, бордање…

  36.500 ден
 • 42.900 ден

  Fenix 5S Plus

  Димензии: 42 x 42 x 15.4 mm
  Тежина: 65 g
  Големина на екран: 1.2” (30.4 mm) дијаметар
  Резолуција на екран: 240 x 240 pixels
  Екран во боја
  Водоотпорност до 100m
  Батерија: rechargeable lithium-ion
  Времетраење на батерија: Smart mode- 12 дена
  GPS mode with HRM: до 18 часа
  Сензори: GPS, GLONASS, Galileo,Accelerometer, Heart Rate, Barometric altimeter, Compass, Gyroscope, Thermometer
  Смарт нотификации
  Карактеристики за тренирање, планирање и анализа: Auto Pause®, Auto scroll, Auto Lap®, Manual Lap, TrueUp™, Heart Rate Features, Virtual Partner, Virtual Racer™ , потрошени калории, број на чекори

  Се користи за: трчање, велосипедизам, пливање, пешачење, планинарење, веслање, скијање, бордање…

  Меморија : 16 GB

  Меморија за музика : до 500 теми

  Мапи во боја

  Garmin pay

   

  42.900 ден
 • 48.900 ден

  Fenix 5S PLus Sapphire

  Димензии: 42 x 42 x 15.4 mm
  Тежина: 65 g
  Големина на екран: 1.2” (30.4 mm) дијаметар
  Резолуција на екран: 240 x 240 pixels
  Екран во боја

  Сафирно стакло
  Водоотпорност до 100m
  Батерија: rechargeable lithium-ion
  Времетраење на батерија: Smart mode- 12 дена
  GPS mode with HRM: до 18 часа
  Сензори: GPS, GLONASS, Galileo,Accelerometer, Heart Rate, Barometric altimeter, Compass, Gyroscope, Thermometer
  Смарт нотификации
  Карактеристики за тренирање, планирање и анализа: Auto Pause®, Auto scroll, Auto Lap®, Manual Lap, TrueUp™, Heart Rate Features, Virtual Partner, Virtual Racer™ , потрошени калории, број на чекори

  Се користи за: трчање, велосипедизам, пливање, пешачење, планинарење, веслање, скијање, бордање…

  Меморија : 16 GB

  Меморија за музика : до 500 теми

  Мапи во боја

  Garmin pay

  48.900 ден
 • 45.900 ден

  Fenix 5X

  Димензии: 51 x 51 x 17.5 mm
  Тежина: 98 g
  Големина на екран: 1.2” (30.4 mm) дијаметар
  Резолуција на екран: 240 x 240 pixels
  Екран во боја, избор за сафирно стакло
  Водоотпорност до 100m
  Батерија: rechargeable lithium-ion
  Времетраење на батерија: Smart mode- 2 недели
  GPS mode with HRM: до 24 часа
  Сензори: GPS, GLONASS, Accelerometer, Heart Rate, Barometric altimeter, Compass, Gyroscope, Thermometer
  Смарт нотификации
  Карактеристики за тренирање, планирање и анализа: Auto Pause®, Auto scroll, Auto Lap®, Manual Lap, TrueUp™, Heart Rate Features, Virtual Partner, Virtual Racer™ , потрошени калории, број на чекори
  Се користи за: трчање, велосипедизам, пливање, пешачење, планинарење, веслање, скијање, бордање…

  Топографски мапи

  45.900 ден
 • 51.900 ден

  Fenix 5X Plus Sapphire

  Димензии: 51 x 51 x 17.5 mm
  Тежина: 96 g
  Големина на екран: 1.2” (30.4 mm) дијаметар
  Резолуција на екран: 240 x 240 pixels
  Екран во боја
  Водоотпорност до 100m
  Батерија: rechargeable lithium-ion
  Времетраење на батерија: Smart mode- 12 дена
  GPS mode with HRM: до 18 часа
  Сензори: GPS, GLONASS, Galileo,Accelerometer, Heart Rate, Barometric altimeter, Compass, Gyroscope, Thermometer
  Смарт нотификации
  Карактеристики за тренирање, планирање и анализа: Auto Pause®, Auto scroll, Auto Lap®, Manual Lap, TrueUp™, Heart Rate Features, Virtual Partner, Virtual Racer™ , потрошени калории, број на чекори

  Се користи за: трчање, велосипедизам, пливање, пешачење, планинарење, веслање, скијање, бордање…

  Меморија : 16 GB

  Меморија за музика : до 500 теми

  Мапи во боја

  Garmin pay

   

  51.900 ден
 • 23.800 ден

  Garmin Epix Topo

  Димензии: 50.8 x 53.3 x 17.8 mm
  Тежина: 85 g
  Големина на екран: 1.4” (35.6 mm)
  Резолуција на екран: 205 x 148 pixels
  Екран во боја, touchscreen
  Водоотпорност до 50m
  Батерија: rechargeable lithium-ion
  Времетраење на батерија: GPS mode-до 24 часа
  Меморија: 8GB
  Сензори: GPS, GLONASS, Barometric altimeter, Compass, Accelerometer, Thermometer
  Смарт нотификации, Bluetooth®Smart, Wi-Fi, ANT+®, музички контроли
  Карактеристики за тренирање, планирање и анализа: Auto Pause®, Auto scroll, Auto Lap®, Manual Lap, TrueUp™, потрошени калории, број на чекори, искачени скали, Movebar, Sleep monitor, Virtual Partner, Virtual Racer™, LiveTrack,
  Се користи за: трчање, велосипедизам, голф, пливање, рекреации во затворен простор

  23.800 ден
 • 29.900 ден

  Garmin Fenix 3 HR Sapphire

   

  • EXO™ антена изработена од нерѓосувачко железо со GPS + GLONASS поддршка за исправна и брза точност во информациите.

  • 1.2- инчен колор дисплеј Chroma™, кој дури и кога е изложен на сонце може да се чита од него.

  • Сафирно стакло отпорно на удари и надворешни влијанија

  • Фитнес опции како CO2 max и Советник за опоравување.

  • Компас со три оски , алтиметар, барометар, TrackBack и Sight’n Go Connect IQ™ компатибилност.

  • Спортски функции за трчање , велосипедизам , пливање , планинарење, голф

  • Garmin Conect

  29.900 ден
 • 36.900 ден

  Garmin Fenix 5

  Димензии: 45 x 45 x 11.7 mm
  Тежина: 85 g
  Големина на екран: 1.2” (30.4 mm) дијаметар
  Резолуција на екран: 240 x 240 pixels
  Екран во боја, избор за сафирно стакло
  Водоотпорност до 100m
  Батерија: rechargeable lithium-ion
  Времетраење на батерија: Smart mode- 2 недели
  GPS mode with HRM: до 24 часа
  Сензори: GPS, GLONASS, Accelerometer, Heart Rate, Barometric altimeter, Compass, Gyroscope, Thermometer
  Смарт нотификации
  Карактеристики за тренирање, планирање и анализа: Auto Pause®, Auto scroll, Auto Lap®, Manual Lap, TrueUp™, Heart Rate Features, Virtual Partner, Virtual Racer™ , потрошени калории, број на чекори
  Се користи за: трчање, велосипедизам, пливање, пешачење, планинарење, веслање, скијање, бордање…

  36.900 ден
 • 42.900 ден

  Garmin Fenix 5 Sapphire

  Димензии: 45 x 45 x 11.7 mm
  Тежина: 85 g
  Големина на екран: 1.2” (30.4 mm) дијаметар
  Резолуција на екран: 240 x 240 pixels
  Екран во боја,  сафирно стакло
  Водоотпорност до 100m Батерија: rechargeable lithium-ion
  Времетраење на батерија: Smart mode- 2 недели
  GPS mode with HRM: до 24 часа
  Сензори: GPS, GLONASS, Accelerometer, Heart Rate, Barometric altimeter, Compass, Gyroscope, Thermometer Смарт нотификации
  Карактеристики за тренирање, планирање и анализа: Auto Pause®, Auto scroll, Auto Lap®, Manual Lap, TrueUp™, Heart Rate Features, Virtual Partner, Virtual Racer™ , потрошени калории, број на чекори
  Се користи за: трчање, велосипедизам, пливање, пешачење, планинарење, веслање, скијање, бордање…

  42.900 ден
 • 58.600 ден

  Garmin Fenix Chronos Steel

  Димензии: 49 x 49 x 15 mm
  Тежина: 186 g
  Големина на екран: 1.2” (30.4 mm) дијаметар
  Резолуција на екран: 218 x 218 pixels
  Екран во боја, сафирно стакло
  Водоотпорност до 100m
  Батерија: rechargeable lithium-ion
  Времетраење на батерија: Smart mode- 8 дена
  GPS mode: до 13 часа
  Меморија: 64GB
  Сензори: GPS, GLONASS, Accelerometer, Garmin Elevate™ wrist heart rate monitor, Barometric altimeter, Compass, Thermometer
  Смарт нотификации
  Bluetooth® Smart and ANT+®
  Карактеристики за тренирање, планирање и анализа: Auto Pause®, Auto scroll, Auto Lap®, Manual Lap, TrueUp™, Heart Rate Features, Virtual Partner, Virtual Racer™ , потрошени калории, број на чекори, искачени скали
  Се користи за: трчање, велосипедизам, пливање, пешачење, планинарење, веслање, скијање, бордање…

  58.600 ден
 • 47.900 ден

  Garmin Fenix Chronos Steel Vintage

  Димензии: 49 x 49 x 15 mm
  Тежина: 96 g
  Големина на екран: 1.2” (30.4 mm) дијаметар
  Резолуција на екран: 218 x 218 pixels
  Екран во боја, сафирно стакло
  Водоотпорност до 100m
  Батерија: rechargeable lithium-ion
  Времетраење на батерија: Smart mode- 8 дена
  GPS mode: до 13 часа
  Меморија: 64GB
  Сензори: GPS, GLONASS, Accelerometer, Garmin Elevate™ wrist heart rate monitor, Barometric altimeter, Compass, Thermometer
  Смарт нотификации
  Bluetooth® Smart and ANT+®
  Карактеристики за тренирање, планирање и анализа: Auto Pause®, Auto scroll, Auto Lap®, Manual Lap, TrueUp™, Heart Rate Features, Virtual Partner, Virtual Racer™ , потрошени калории, број на чекори, искачени скали
  Се користи за: трчање, велосипедизам, пливање, пешачење, планинарење, веслање, скијање, бордање…

  47.900 ден
 • 65.900 ден

  Garmin Fenix Chronos Titanium

  Димензии: 49 x 49 x 15 mm
  Тежина: 112 g
  Големина на екран: 1.2” (30.4 mm) дијаметар
  Резолуција на екран: 218 x 218 pixels
  Екран во боја, сафирно стакло
  Водоотпорност до 100m
  Батерија: rechargeable lithium-ion
  Времетраење на батерија: Smart mode- 8 дена
  GPS mode: до 13 часа
  Меморија: 64GB
  Сензори: GPS, GLONASS, Accelerometer, Garmin Elevate™ wrist heart rate monitor, Barometric altimeter, Compass, Thermometer
  Смарт нотификации
  Bluetooth® Smart and ANT+®
  Карактеристики за тренирање, планирање и анализа: Auto Pause®, Auto scroll, Auto Lap®, Manual Lap, TrueUp™, Heart Rate Features, Virtual Partner, Virtual Racer™ , потрошени калории, број на чекори, искачени скали
  Се користи за: трчање, велосипедизам, пливање, пешачење, планинарење, веслање, скијање, бордање…

  65.900 ден
 • 21.500 ден

  Garmin Forerunner 235

  • Мери одалеченост, темпо, време и пулс
  • Heart rate monitor на задната страна на часовникот
  • Споделете ја вашата активност на социјалните мрежи како и лесно следете го вашиот напредок и напредокот на вашите пријатели
  • Издржливост на батерија до 9 дена како часовник и до 15 часа како GPS часовник и мерач на пулс

  21.500 ден
 • 29.900 ден

  Garmin Forerunner 735 XT Bundle

  Димензии: 44.5 x 44.5 x 11.9 mm
  Тежина: 40.2 g
  Големина на екран: 1.23″ (31.1 mm) дијаметар
  Резолуција на екран: 215 x 180 pixels
  Екран во боја
  Водоотпорност до 50m
  Батерија: rechargeable lithium-ion
  Времетраење на батерија: Smart mode – 4 недели
  GPS mode: до 16 часа
  Сензори: GPS, GLONASS, Accelerometer, Garmin Elevate™ wrist heart rate monitor , Compass
  Смарт нотификации
  Карактеристики за тренирање, планирање и анализа: Auto Pause®, Auto scroll, Auto Lap®, Manual Lap, TrueUp™, Heart Rate Features, потрошени калории, број на чекори
  Се користи за: трчање, велосипедизам, пливање

  29.900 ден