• 18.400 ден

  Edge 520

  Димензии: 1.9” x 2.9” x 0.8” (49.0 x 73.0 x 21.0 mm)

  Тежина: 60 g

  Сертификат за водоотпорност: IPX7

  Батерија: rechargeable lithium-ion

  Големина на екран: 1.4” x 1.9” (35.0 x 47.0 mm)

  Резолуција на екран: 200 x 265 pixels

  Екран во боја

  Траење на батерија: до 15 часа

  Сензори: GPS, GLONASS, Barometric altimeter

  Смарт нотификации

  Bluetooth

  Карактеристики за тренирање, планирање и анализа: Auto Pause®, Auto scroll, Auto Lap®, Virtual Partner

  18.400 ден
 • 15.100 ден

  Edge 605

  Димензии: 5.1 x 10.9 x 2.5 cm

  Тежина: 104.9 g

  Сертификат за водоотпорност: IPX7

  Батерија: rechargeable lithium-ion

  Големина на екран: 1.37″ x 1.71″ (3.48 x 4.36 cm); 2.2″ diag (5.6 cm)

  Резолуција на екран: 176 x 220 pixels

  Траење на батерија: до 15 часа

  Сензори: GPS 

  Карактеристики за тренирање, планирање и анализа: Auto Pause®, Auto scroll, Auto Lap®, Virtual Partner

  15.100 ден
 • 24.900 ден

  Garmin dēzl™ 570LMT

  Димензии: 15.06 x 9.25 x 2.41 cm
  Тежина: 233.7 g
  Батерија: rechargeable lithium-ion
  Големина на екран: 4.4″W x 2.5″H (11.1 x 6.3 cm )
  Резолуција на екран: 480 x 272 pixels
  Траење на батерија: до 2 час
  Мапи и нивно доживотно апдејтување
  Гласовен водич
  Чување на 1000 локации
  Можност за microSD™ card

  24.900 ден
 • 11.500 ден

  Garmin Drive 51 LMT

  GPS уред за навигација

  Екран:5,0″ WQVGA color TFT со бело позадинско светло

  Резолуција(480x272pix)

  Инсталирани lifetime maps Europe

  Предупредувања во возењето за поголема внимателност -за остри кривини -училишни зони

  Garmin Real Directions -функција која ви дава информации како совозач

  Слот за мемориска micro SD картичка

  Батерија:полнива Litium-Ion

  11.500 ден
 • 13.900 ден

  Garmin Drive 61 LMT

  Димензии: 17.3 x 9.9 x 1.9 cm

  Тежина: 243 g

  Батерија: rechargeable lithium-ion

  Големина на екран: 6.1 инча дијагонално

  Резолуција на екран:800 x 480 пиксели

  Траење на батерија: до 1 час

  Индикатор за ограничена брзина

  Мапи и нивно доживотно апдејтување

  Можност за microSDcard

  13.900 ден
 • 13.500 ден

  Garmin Drive Smart 51 LMT

  Димензии: 14.0 x 8.4 x 1.8 cm

  Тежина: 173.7 g

  Батерија: rechargeable lithium-ion

  Големина на екран: 1.4″ x 1.7″ (3.6 x 4.3 cm);

  Резолуција на екран: 480 x 272 pixels

  Траење на батерија: до 1 час

  Bluetooth calling

  Индикатор за ограничена брзина

  Мапи и нивно доживотно апдејтување

  Гласовен водич

  Чување на 1000 локации

  Можност за microSDcard

  Trip planner, trip log, смарт нотификации

  13.500 ден
 • 15.600 ден

  Garmin DriveSmart 61 LMT

  Димензии: 17 x 9.4 x 2.1 cm

  Тежина: 241 g

  Батерија: rechargeable lithium-ion

  Големина на екран: 6.1 инча дијагонално

  Резолуција на екран: 1024 x 600 пиксели

  Bluetooth calling

  Траење на батерија: до 1 час

  Индикатор за ограничена брзина

  Мапи и нивно доживотно апдејтување

  Можност за microSDcard

  15.600 ден
 • 34.900 ден

  Garmin Edge 1000 Bundle

  Димензии 2.3″ x 4.4″ x 0.8″ (58.0 x 112.0 x 20.0 mm)

  Тежина: 114.5 g

  Сертификат за водоотпорност: IPX7

  Батерија: rechargeable lithium-ion

  Големина на екран: 1.5″ x 2.6″ (39.0 x 65.0 mm); 3.0″ diag (76.0 mm)

  Резолуција на екран: 240 x 400 pixels, touchscreen

  Екран во боја

  Траење на батерија: до 15 часа

  Основни мапи и можност за додавање на нови

  Сензори: GPS, GLONASS, Barometric altimeter

  Карактеристики за тренирање, планирање и анализа: Auto Pause®, Auto scroll, Auto Lap®, Virtual Partner

  Смарт нотификации, Bluetooth, Wi-Fi

  34.900 ден
 • 10.600 ден

  Garmin Edge 500

  Димензии: 1.9”x2.7”x0.9” (4.8×6.9×2.2 cm)

  Тежина: 56.7 g

  Сертификат за водоотпорност: IPX7

  Батерија: rechargeable lithium-ion

  Големина на екран: 1.2”x1.4” (3.0×3.7 cm)

  Резолуција на екран: 128 x 160 pixels

  Траење на батерија: до 18 часа

  Сензори: GPS, Барометарски алтиметар

  Карактеристики за тренирање, планирање и анализа: Auto Pause®, Auto scroll, Auto Lap®, Virtual Partner

  10.600 ден