• 18.900 ден

  Garmin VIRB®X

  Димензии: 1” (25.4 mm) дијагонално; 128 x 128
  Тежина: 151.7 g
  Видео:
   Image sensor: 12.4 MP, 1/2.3″ CMOS
   File Type: .mp4
   1080p HD video: 30, 25 fps
   960p HD video: 30, 25 fps
   720p HD video: 60, 50, 30, 25 fps
   480p (slow motion): 120 fps

  Аудио: Внатрешен микрофон
  HDMI, Wi-Fi, GPS
  Accelerometer

  Водоотпорен до 50 м

  Батерија: Rechargeable 980mAh Li-polymer

  Времетраење на батерија: до 2 часа

  18.900 ден
 • 17.290 ден

  Virb Elite

  – IRB Elite action камера со  1080p HD видео, со можност за снимање до 3 часа.

  – Покажува висина, g-force и GPS локација на видеата.

  – Вклучува microSD™ картичка, аудио кабел и prop филтер.

  17.290 ден