• 150.000 ден

  Ricoh IMC2000

  Ricoh IMC2000 Колор мултифункционален уред со паметен Android дисплеј

   

  Брзина: 20 страни во минута

  Формат: SRA3

  Дуплекс: Автоматски

  Екран осетлив на допир

  150.000 ден
 • 96.000 ден

  Ricoh IMC300

  Ricoh IMC300 Моќен А4 мултифункциски притер во боја. Брз, интуитивен и лесен за употреба.

   

  Брзина: 30 страни во минута

  Формат: A4

  Дуплекс: Автоматски

  Smart Operation Panel

  96.000 ден
 • 180.000 ден

  Ricoh IMC3000

  Ricoh IMC3000 Паметен, интуитивен, лесен за употреба, колор,голем број функционалности.

   

  Брзина: 30 страни во минута

  Формат: SRA3

  Дуплекс: Автоматски

  Екран осетлив на допир

  ЦЕНА:  180000,00

  180.000 ден
 • 19.000 ден

  Ricoh SPC250 SF

  Мултифункциски принтер во боја со опција за дуплекс печатење, безжично поврзување. Поддршка за поврзување со таблети и паметни телефони.

   

  Брзина: 20 страни во минута

  Формат: A4

  Дуплекс: Автоматски

  WiFi: Да

  19.000 ден
 • 19.000 ден

  Ricoh SPC252dn

  Ласерски печатач во боја со одлични перформанси. Кобинација од кавалитет на боја и ниски трошоци за одржување.

   

  Брзина: 20 страни во минута

  Формат: A4

  Дуплекс: Автоматски

  WiFi: Да

  19.000 ден