• 46.900 ден

  iPhone 7 128GB

  Екран: 4.7 inches, 1334×750 pixels, Retina HD multi-touch display, 16M colours
  Процесор: А10 Fusion chip with 64-bit
  Димензии: 138,3×67,1×7,1 mm
  Тежина: 138 g
  Оперативен систем: iOS 10
  RAM меморија: 2GB
  Батерија: Built-in rechargeable lithium-ion battery
  Тип на сим картичка: Nano-SIM
  Достапни бои: black, jet-black, silver

  46.900 ден
 • 61.900 ден

  iPhone 8 (256GB)

  мрежа:GSM/HSPA/LTE

  димензии: 138.4 x 67.3 x 7.3 mm

  тежина: 148 g

  сим: nano sim

  екран: 4.7”,  LED-backlit IPS LCD

  оперативен систем: iOS 11

  меморија: 256GB, 2 GB RAM

  камера: предна 7 MP, задна 12 MP

  батерија: Li-Ion 1821 mAh, времетраење 14 часа

  бои: space gray, gold, silver

  61.900 ден
 • 50.900 ден

  iPhone 8 (64GB)

  мрежа:GSM/HSPA/LTE

  димензии: 138.4 x 67.3 x 7.3 mm

  тежина: 148 g

  сим: nano sim

  екран: 4.7”,  LED-backlit IPS LCD

  оперативен систем: iOS 11

  меморија: 64GB, 2 GB RAM

  камера: предна 7 MP, задна 12 MP

  батерија: Li-Ion 1821 mAh, времетраење 14 часа

  бои: space gray, gold, silver

  50.900 ден
 • 68.900 ден

  iPhone 8 Plus (256GB)

  мрежа:GSM/HSPA/LTE

  димензии: 158.4 x 78.1 x 7.5 mm

  тежина: 202 g

  сим: nano sim

  екран: 5.5”,  LED-backlit IPS LCD

  оперативен систем: iOS 11

  меморија: 256GB, 3 GB RAM

  камера: предна 7 MP, задна dual 12 MP

  батерија: Li-Ion 2691 mAh, времетраење 21 часа

  бои: space gray, gold, silver

  68.900 ден
 • 57.900 ден

  iPhone 8 Plus (64GB)

  мрежа:GSM/HSPA/LTE

  димензии: 158.4 x 78.1 x 7.5 mm

  тежина: 202 g

  сим: nano sim

  екран: 5.5”,  LED-backlit IPS LCD

  оперативен систем: iOS 11

  меморија: 64GB, 3 GB RAM

  камера: предна 7 MP, задна dual 12 MP

  батерија: Li-Ion 2691 mAh, времетраење 21 часа

  бои: space gray, gold, silver

  57.900 ден
 • 84.000 ден

  iPhone X (256GB)

  димензии: 143.6 x 70.9 x 7.7 mm

  тежина: 174 g

  сим: nano sim

  екран: 5.8”,  Super AMOLED

  оперативен систем: iOS 11

  меморија: 256GB, 3 GB RAM

  камера: предна 7 MP, задна dual 12 MP

  батерија: Li-Ion 2716 mAh, времетраење 21 часа

  бои: space gray, silver

  84.000 ден
 • 74.500 ден

  iPhone X (64GB)

  мрежа:GSM/HSPA/LTE

  димензии: 143.6 x 70.9 x 7.7 mm

  тежина: 174 g

  сим: nano sim

  екран: 5.8”,  Super AMOLED

  оперативен систем: iOS 11

  меморија: 64GB, 3 GB RAM

  камера: предна 7 MP, задна dual 12 MP

  батерија: Li-Ion 2716 mAh, времетраење 21 часа

  бои: space gray, silver

  74.500 ден